Hık Demiş Leonardo DiCaprio’nun Burnundan Düşmüş!

Share

Amerikalı okçu Brady Ellison Rio Olimpiyatlarında kazandığı madalyadan çok Leonardo DiCaprio’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Hık demiş Leonardo DiCaprio'nun burnundan düşmüş!

2012 Yaz Olimpiyatları’nda ABD takımıyla yarışıp gümüş madalya kazanan Brady Ellison, 2016 Rio Olimpiyatları’nda finalde Güney Kore’ye 6-0 yenilip yine gümüş madalyada kaldı.

Ancak Rio’da Ellison’ın madalya kazanmasından çok Leonardo DiCaprio’ya benzerliği konuşuluyor.

Brady Ellison, DiCaprio’ya benzerliği sayesinde Rusya’da reklamlarda bile oynamış. Ayrıca İsveç’te barmenlik de yapan Ellison, Rio Olimpiyatlarında madalya kazanarak daha da fazla dikkat çekmeyi başardı.

Her ne kadar DiCaprio’ya benzerliği sayesinde eline bazı fırsatlar geçse de Brady Ellison’ın okçuluktaki başarısı bütün bunların önüne geçmeyi başardı. Amerikalı taraftarlar ikinci olimpiyat gümüşünü kazanan 27 yaşındaki Ellison’ı hem görünüşüyle hem de aldığı madalyayla Oscar kazanan DiCaprio gibi görüyor.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...