Rio Olimpiyatları’nda Lezbiyen Evlilik Teklifi

Share

Bu seneki olimpiyatlar spor müsabakalarından çok spor dışı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de evlenme teklifi oldu.

Lezbiyen evlilik teklifi Rio Olimpiyatlarına damga vurdu

Rio’da oyunların oynandığı stadyumun yöneticisi Marjorie Enya, ragbi sporcusu Brezilyalı sevgilisi Isabella Cerullo’ya evlilik teklif etti. Cerullo, evlilik teklifini kabul etti.

Brezilya’nın Rio kentinde gerçekleşen Olimpiyatlar, bu kez spor müsabakası ile değil, bir eşcinsel evlilik teklifiyle gündeme geldi. Ragbi maçlarının gerçekleştiği Deodoro stadyumunun yöneticisi Marjorie Enya, ragbi sporcusu Brezilyalı sevgilisi Isabella Cerullo’ya evlilik teklifinde bulundu.

Sosyal medyadan oldukça ilgi gören olay tam da Brezilya Ragbi Takımı’nın Yeni Zelanda’yı yenerek altın madalyayı kapmasından saniyeler sonra gerçekleşti. Sporcope’un haberine göre, takımı kutlamak adına sahaya inen 28 yaşındaki stadyum yöneticisi, 25 yaşındaki kız arkadaşına seyircilerin önünde evlilik teklifinde bulundu. İkili daha sonra öpüştü.

T24

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...