Apple Watch 2 Hangi Özelliklerle Gelecek?

Share

Apple’ın Eylül ayında gerçekleştirmesi beklenen lansmanın yıldızı kuşkusuz yeni iPhone modeli olacak. Ancak şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre, Apple bu etkinlikte yeni Apple Watch modeli Apple Watch 2’yi de görücüye çıkaracak?

Peki Apple Watch 2 ‘nin özellikleri ne olacak?

Her zamanki gibi Apple, yeni modeli görücüye çıkana kadar bilgi vermeye yanaşmıyor. Ancak bu model hakkında sızıntılar birbiri ardına geliyor.

Daha önce Apple’ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminlerle adını duyuran KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch 2 için yeni görüşlerini paylaştı.

Ming-chi Kuo’ya göre, Apple Watch 2 bu yıl içerisinde (Eylül ayındaki iPhone lansmanında) tanıtılacak.

Kuo’ya göre, Apple Watch’ta bir batarya artışı olacak ancak yeni cihazda GPS desteğinin de olacağı göz önünde bulundurulduğunda kullanım süresinde bir değişiklik yaşanmayacağını belirtmek mümkün.

Bunun dışında yeni Apple Watch daha güçlü bir işlemciye ve barometreye sahip olacak.

NTV

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...