Yeni Nesil Deniz Kızı: Channing Tatum

Share

Sıradaki Disney denizkızını onun oynayacağı, kimin aklına gelirdi?
1984 yapımı ‘Splash’ filmini hatırlar mısınız? Daryl Hannah’ın oynadığı New York’lu da diyebileceğimiz bir denizkızının, boğulmaktan kurtardığı genç Tom Hanks’le arasındaki aşk hikayesini anlatıyordu hani?

İşte Disney, bu filmi yeniden çekecek. Ama bu kez kadroda büyük bir değişiklik var: Zira denizkızı rolünde Channing Tatum’ı izleyeceğiz!

‘Denizadamı’ olarak gömleksiz sahneler için ideal bir seçim olduğunu düşündüğümüz Tatum’un nasıl bir iş çıkaracağını görmek için meraklanmaya başladık bile.

Ya Hanks’in karakteri? Yeni filmde onun yerini de, Tatum’un da rol aldığı ’22 Jump Street’ filmiyle tanınan Jillian Bell dolduracak.

Tatum ve Bell’i nasıl rollerde izleyeceğinizi daha net görmek için, orijinal ‘Splash’in fragmanını buradan izleyebilirsiniz:

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...