Jennifer Lopez, ‘Uyuşturucu Kraliçesi’ Olacak

Share

Jennifer Lopez, Kolombiyalı ünlü uyuşturucu baronesi Griselda Blanco’nun hayatını anlatan HBO dizinde başrolde olacak.

Son olarak NBC’nin polisiye dizisi Shades of Blue’da hayranlarıyla buluşan ABD’li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bu kez de bir HBO dizisi için kamera karşısına geçecek. Variety’nin haberine göre Lopez, 70’li ve 80’li yıllardaki en güçlü uyuşturucu kartellerinden biri olan ‘kokainin vaftiz annesi’ lakaplı Griselda Blanco’yu oynayacak.

Blanco ‘yozlaşmış ve karmaşık’ olarak niteleyen Lopez, projede yer almaktan çok memnun olduğunu söyledi.

Escobar’dan önce Blanco vardı

Vatandaşı Pablo Escobar’dan önce uyuşturucu ticaretinin en güçlü ismi olan Blanco, 1984’te uyuşturucu kaçakçılığından suçlu bulunarak ABD’deki bir cezaevinde 20 yıl hapis yatmış, 2012’de ise bir kasap dükkanında vurularak öldürülmüştü. Ailesi, Blanco’nun hapisten çıktıktan sonra yeraltı dünyasıyla ilişkisini kestiğini söylese de cinayete kurban gitmesi soru işaretlerine neden olmuştu.

Sputniknews

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...