Muhteşem Kadınlar Kadrosuna Katıldılar

Share

Muhteşem kadınlar kadrosuna, iki yaşayan efsane daha dahil oldu!

Ghostbusters‘ın ardından tüm ana karakterleri kadın olarak değiştirilmiş şekilde yeniden çekilecek filmler arasında Ocean’s 11 serisi de giriyor. Daha önce dört başrol oyuncusu açıklanan filmin oyuncu kadrosuna Anne Hathaway, Rihanna ve Awkwafina katıldı. Sekizinci oyuncu ise hala açıklanmış değil.

Steven Soderbergh’in 1960 yapımı Frank Sinatra’lı Ocean’s 11‘dan uyarladığı ve bir üçlemeye dönüşen Ocean’s filmlerinin sonuncusu 2007 yılında yayınlanmıştı. Filmin ilk açıklanan oyuncu kadrosunda Sandra Bullock, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett ve Mindy Kaling bulunuyor.

Filmle ismi anılan bir diğer oyuncu da Elizabeth Banks. Fakat Banks’in filmin kadrosuna kesin olarak katıldığına dair bir açıklama gelmiş değil. Ocean’s 8‘in yönetmenliğini Hunger Games filminin yönetmeni Gary Ross üstlenecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...