Star Wars’tan Yeni Fragman

Share

Uzak bir galakside iki gücün savaşını konu alan bilim kurgu serisinin son filmi Rogue One: A Star Wars Story‘nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan görüntülerin ardından yapımcı şirket serinin hayranlarına bir sürpriz yaparak yeni bir fragman yayınladı. Darth Vader karakterinin dönüşüne sahne olacak olan film serinin bazı boşluklarını dolduracak bir konuya sahip.

Serinin spin off’larından (ara dönem film) ilki olarak dikkat çeken film, bir grubun giriştiği imkansınz görevi konu alıyor. Filmde ‘Ölüm Yıldızı’ planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatılacak. Rogue One: A Star Wars Story 1977 yapımı Yıldız Savaşları: Bölüm IV’ten öncesini anlatacak.

16 Aralık 2016’da ABD’de vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı.

Felicity Jones, Mads Mikkelsen ve Forest Whitaker’ın aralarında bulunduğu güçlü bir kadroya ev sahipliği yapan filmin yönetmen koltuğunda ise 2014 yapımı Godzilla ile geniş kitlelere ulaşan Gareth Edwards oturuyor.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...