Adele Super Bowl Teklifini Geri Çevirdi

Share

Adele, dünyanın en büyük maçlarından biri olan Super Bowl’da performans sergilemesi için aldığı teklifi reddettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz şubat ayındaki maçın devre arasında performans sergileyen Beyoncé gibi sahne alması istenen Adele, bu teklifi geri çevirmesinin nedenini ise Los Angeles’taki şovunda şu şekilde açıkladı:

“İlk olarak ben Super Bowl yapmıyorum. Biliyorum ki ben Beyoncé değilim ve onun gibi dans edemem. Demek istediğim Super Bowl müzik ile ilgili bir şov değil. Çok kibarlardı. Devre arasında performans sergilemem için bana teklif yolladılar ama hayır dedim” diyen şarkıcı “Belki bir dahaki sefere yeni albümüm için olabilir. Çünkü bir sonraki dans albümü olacak” diyerek güldü.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...