Tombili’nin Heykeli İçin 10 Bin İmza

Share

Sosyal meydaya düşen kaldırıma yaslanmış pozuyla ünü tüm dünyaya yayılan, Kadıköy Ziverbey’in bıçkın kedisi Tombili’nin heykelinin yapılması için imza kampanyası başlatıldı.

1 Ağustos’ta 11 yaşında ölen Tombili’nin heykelinin yapılması için internet sitesi change.org’da kampanya başlatan “Anadolu Kedisi” adlı oluşum, 10 bin 121 imza topladı. change.org’da yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Anadolu Kedisi Projesi olarak Tombili’nin ölümsüzleştirilmesi ve beraberinde hayvansevgisinin aşılanması için, Kadıköy Belediyesi’nden ve gönüllü heykeltraşlarımızdan Ziverbey’e Tombili’nin kaldırım taşında oturan bir heykelinin yapılmasını talep ediyoruz.”

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...