Sürpriz: Baba Olacaksın!

Share

Hamile olduğunu kocasına bir sürprizle söylemek isteyen 24 yaşındaki Brianne Dow, bunun için unutulmayacak bir organizasyon düzenledi. Hamile olduğunu öğrenen Brianne Dow, bu güzel haberi hemen kocasına vermedi, bu özel anı kayıtlar altına almak için bir plan düşündü.

Kocasına bir çekilişten fotoğraf çekimi kazandıklarını söyleyen Brianne, ayarladığı fotoğrafçılarla bir parkta buluştu. Çiftin eline siyah bir tahta veren fotoğrafçı Samantha Boos, sırt sırta durmalarını ve ellerindeki tahtalara birbirlerini anlatan üçer kelime yazmalarını istedi.

Sürprizden habersiz olan Brianne’in kocası tahtaya eşini tanımlayan ”Aşk, sevimli, talı” kelimelerini yazarken, Brianne ise tahtaya ”Baba olacaksın” yazıyor.

Fotoğrafçı yazdıklarını bitirdikten sonra çiftlerin birbirlerine dönmelerini söylüyor. Brianne’nin kocası tahtada yazdıklarını okuyunca sevinç gözyaşlarını tutamıyor.

Çift bebeklerini Şubat ayında bekliyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...