Astroloji: Eylül 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Eylül ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Genel Bakış:

Eylül ayı tüm burçlar için hayati bir ay olacak. Başak burucunun etkisi altında olduğumuzdan dolayı bu ay bizler için büyüme geçiş dönemi olacak. Başak burcunun enerjisi altında daha çok problem çözme odaklı olacağımız verimli, güzel bir ay bizleri bekliyor. Hayatımız ile ilgili gerçekleşecek olan değişimler bizleri hedeflerimize doğru  ilerlememizi sağlayacak. 1 Eylül ‘de Başak burcunda Yeniay gerçeleşecek. Hayatınız ile ilgili yeni ve güzel  başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu Yeniay bilgi ve fikir ayı olacak. Yaşamınızla ilgili sorumluluklarınızı yerinize getirmelisiniz. Bunu yapmazsanız karşınıza çıkan şanslardan başkaları faydalanabilir. Bu ay bereket ve verimlilik ayı  olacak. Aynı zamanda gerçekten ihtiyaç duyduğunuz ve gerçekleştirmek istediğiniz her şeyi organize olmuş bir şekilde verimli olarak alabileceksiniz. 16 Eylül’de Balık’ta bir Dolunay gerçekleşecek. İstediklerinizi yerine getirmek için kendize zaman ayırmaya çalışın, zihninizi rahatlatın. Kötü, zehirli, düşünceli ortamlardan uzak durun. Bu Dolunay ‘da sizleri rahatsız eden tüm negatif kişileri hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

Işık sensin, kendi ışığını takip etmekten vazgeçme.
Işığınız ile mutlu dünyanızı kurup aydınlatmanız dileğiyle…

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Bu ay siz Koçların değişim, yenilenme ayı olacak. Aradığınız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Yalnız hayatınızda gerçekleşecek değişimle birlikte mutluluğunuzun anahtarı bir başkasının ellerinde sizleri bekliyor olabilir. Bu ay mutluluğa odaklanıyoruz. Mutluluğumuz için tüm açılan şans kapılarını dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Hiç kimseyi önemsemeden istediğiniz her neyse onun peşinden gidebilirsiniz. Hayatınıza bu ay biri girebilir. Birden hayatınızın içinde bulduğunuz bu kişi sizleri farklı güzel bir yola götürebilir.

Bazı ilişkilerinize bu ay nokta koyabilir ya da yeni bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. Beklentilerinizden asla vazgeçmeyin. Mutluluk yanı başınızda olacak.

Her yeni güne gülümseyerek, yepyeni beklentilerle avuçlarınızı açmanız dileğiyle…

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Bu ay siz Boğalar güzel başlangıçları beraberinde getirecek. Evlilik kararı alabilirsiniz ve bu süreci hızlandırabilirsiniz. Aileniz ile ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorsanız eğer 1 Eylül sonrası tüm problemler çözülmeye başlayacak. İşiniz olsun, özel hayatınız olsun her şey yolunda gidecek. Bir terfi ya da zam alabilirsiniz. Hedeflediğiniz yolda emin yolda yürümeye devam edin. Şans dolu, bereketli bir ay sizlerle olacak. Mutluluk hemen yanınızda. Unutmayın büyük değişikliler bu ay gerçekleşecek! Bekleyin ve görün diyoruz..

Sevgi ve umut dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Bu ay siz İkizlere mutluluk çanları çalıyor olacak. Eylül ayı genel olarak bereket ayı olduğu için tüm beklentilerinizi elde etmenizin tam zamanı olacak. Hayatınız da önemli değişiklikler sizleri bekliyor olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa ve uzun zamandır kendi dünyanızda istediğiniz güzel bir bebek haberi alabilirsiniz. Bir çocuğunuz varsa da onunla ilgili güzel gelişmeler meydana gelebilir. İlişkiniz yoksa da bu ay yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aşk dolu ay sizler ile olacak. Eylül ayı daha çok ev, aile ve aşk konuları içerisinde geçecek. Bir ev alabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz. Yapacağınız yenilikler sizleri mutlu edecek. Kariyerinizde de farklı yerlere gelebilirsiniz. Unutmayın gücünüz zihninizde. Kullanın ve başarının basamaklarında ilerlemeye devam edin.

Kalbinizin derinliklerinde saklı kalan saf çocuksu ruhunuzu kaybetmemeniz dileğiyle…

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Bu ay siz Yengeçler için neşeli, aile temalı bir ay olacak. Ailenize belki yeni minik birey katılabilir. Her konuda güzel haberler alacağınız bereketli Eylül ayı sizlerle olacak. Kendinizde ve ailenizdeki değişimler sizleri mutlu edecek. Yaşamınızda yeni başlangıçlar ile merhaba diyebilirsiniz. İşiniz ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. İstedikerinizi gerçekleştirmek için fırsatları değerlendirmeye bakın. Bu ay bir projeye adım atmak için iyi bir ay olacak.

Yüzünüzdeki o tebessümü kaybetmediğiniz mutlu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Bu ay siz Aslanlar’ın ana odak noktanız para sektörü olacak. Tüm Eylül ayı boyunca size gelecek nakit akışı olabilir. Bu gelen para ile istediklerinize daha hızlı ulaşabileceksiniz. Kariyerinizde adım adım ilerleyip meyvelerini alabileceksiniz. İş konularında kendinizi en iyi şekilde pazarlayabilirsiniz. Bu ay sizler için yükseliş ayı olacak. Hesabınızı kitabınızı çok iyi yapmalısınız. Para yönünden şanslı bir ay geçirebilirsiniz. Aynı zamanda eğer bir kredi borcunuz varsa rahatlıkla çözebilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz yoldan vazgeçmeyin ve emin adımlar ile yolunuzda devam edin.

Hayatınızı güzelleştirebildiğiniz, bereket dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Bu ay siz Başakların ayı olacak. Bolluk içinde harika bir ay sizlerle olacak. Kararlı ve planlı olan karakteriniz ile mutlu bir Eylül ayı geçireceksiniz. Yani bu ayki gösterinin baş yıldızı siz Başkalar olacak. Hayatınıza 1 Eylül ile birlikte komut verebilirsiniz. Güçlü ve verimli bir ay geçireceksiniz. Hayatınızda gerçekten değiştirmek istediğiniz bazı şeyler var. Bir türlü yapamıyorsunuz ve bu sizin bazen neşenizi kaçırıyor. Bu durumunuzu 1 Eylül’de gerçekleşecek Yeniay ile değiştirebilirsiniz. Yeni tohumları ekme zamanı. Hadi o zaman harekete geçelim artık!

Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Bazı ilişkilerinize bu ay nokta koyabilir ya da yeni bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. Unutmayın bu ayın yıldızı siz Başaklar olacak.

Kalbinizde büyüttüğünüz sevginin hiçbir zaman tükenmediği güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Bu ay siz Teraziler, pek çok şeyin farkına varacaksınız. Hayatınıza bu doğrultuda yön vereceksiniz. Beklediğiniz, gerçekleştirmek istediğiniz her şeyi rahatlıkla yapabilirsiniz. Sabırla beklediğiniz o şey en iyi şekilde sonuç verecek. Hadi artık gülümseyin ve keyfinize bakın. Şans sizlerle olacak.

Yeni başlangıçlar yapanların tüm kötü bulutları üstünden dağılacak. İyimserlik ve tüm olumlu duygular içerisinde olacağınız hissedeceksiniz. Bekleyin ve kendinizde ki değişimi görün. İkili ilişkileriniz bu ay ve önümüzdeki yıl içerisinde güçlenecek. Hayatınızda ki her konuda gelişimi ve değişimi göreceksiniz. Bu ay ufukta bir romantizm gözüküyor. Aşk dolu güzel bir ay geçirebilirsiniz. Tadını çıkartın.

Hayatınızın içindeki şansları değerlendirebileceğiniz bir ay geçirmeniz dileğiyle …

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Bu ay siz Akrepleri oldukça sosyal olabileceğiniz bir ay olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız eğlenceli  bol organizasyon dolu bir ay geçecek. İşinizle ilgili yeni ortamlara girebilir ve bir çok etkinliğe dahil olabilirsiniz. Eylül ortası ilişkinizde bir dönüm notası olabilir. İlişkiniz ile ilgili güzel kararlar alabilirsiniz.

Hayatında birisi olmayan Akrepler ise yeni birisiyle tanışabilir ve o aralık kapılarından her an aşk sızabilir. Kendizine dürüst davranırsanız olağan veya yeni başlamış olduğunuz ilişkiniz daha da güçlü temeller üzerine kurabilirsiniz. Eylül ayında kendi mutluluğunuz için biraz kendinizi, ruhunuzu dinlendirmelisiniz. Eğer bunu yaparsanız daha da motivasyonunuz güçlenecek ve enerji yüklü bir ayı yaşayabilirsiniz.

Sihirli dokunuşlarınızın hayatınızı güzelleştireceği bir ay geçirmeniz dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Bu ay siz Yayların karşısına kariyerinizde iyi bir başlangıç için büyük bir fırsat karşınıza çıkabilir. Geçmişte planlayıp da gerçekleştiremediklerinizi bu ay hayata geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınızda bu ay oldukça aktif olacaksınız. Bu ay baya popüler olacak ve çevrenizdekiler sizleri kıskanacak. Kariyerinizde şansınız açılıyor ve hedeflerinize adım adım ulaştığınızı göreceksiniz. Kariyerinizde doruk noktasına ulaşacaksınız. Bu ayın nimetlerinde yararlanmaya bakın!

Hayat dolu, enerjinizin tükenmediği mutlu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Bu ay siz Oğlaklar için oyunun kuralları lehinize değişiyor olacak. Eylül ayı itibariyle kariyerinizde 2017 yılına kadar zirveye ulaşabileceksiniz. Gelişecek olaylara siz bile şaşıracaksınız. Biraz yavaş yavaş olasa da her şey yolunda ve gerektiği gibi ilerliyor olacak. Yepyeni profesyonel zirveye ulaşabilirsiniz. İstikrarlı bir şekilde yolunuza devam edecesiniz. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız eğer adım atmanın tam zamanı. Çünkü Eylül ayı ile birlikte başarı sizinle birlikte ilerleyecek. Hırslı ve güçlü yönünüzü kullanmanın tam zamanı.

Gözlerinizdeki o parlayan ışığın daima sizinle olduğu, hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle.

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Bu ay siz Kovalar finansal konular üzerine yoğunlaşacaksınız. Bir yatırım yapabilirsiniz. Kazançlarınızda artışlar olabilir. Yine kazancınızın artacağı karşınıza büyük bir fırsat çıkabilir. Bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmaya bakın. Kendinizi parasal bakımdan güçsüz ve güvensiz hissetmeyin. Her şey yolunda gidecek ve hedeflerinize adım adım ulaşacaksınız. Zekanız ile her şeyi elde edebilir ve tüm güzellikleri kendinize çekebilirsiniz.

Tabiatın nimetlerinden yararlanabileceğiniz bir ay geçirmeniz dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Bu ay siz Balıklar için önemli bir ay olacak. Heyecan verici güzel bir ay geçirebilirsiniz. Eylül ayında olağan ilişkinizi gözden geçirmek durumunda kalıp, yeni bir karar ile o yolda devam edebilirsiniz. Aynı zamanda taze, yeni bir başlangıç için Eylül ayı harika fırsatları sizlere sunuyor olacak. İşinizde biriyle güçlerinizi birleştirmek, kariyerinizde yükselmenizi sağlayabilir. Fakat yeni bir projeye imza atmak için ise ay sonunu bekleyin. Kariyer yolunuzda ilerlerken asla mücadele etmekten vazgeçmeyin ve sabır ile bekleyin.

Umutlarınızın ve yaşam enerjinizin tükenmeyeceği, renkli bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...