iPhone 7 Tanıtım Tarihi: 7 Eylül

Share

Apple, merakla beklenilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini tanıtacağı etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı.

Apple’ın yeni modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un tanıtımına odaklanmış olan akıllı telefon pazarında, heyecan her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Apple’ın tanıtım etkinliğini düzenleyeceği tarih hakkında birçok iddia ortaya atılırken, geçtiğimiz günlerde mobil sektörün güvenilir kaynakları arasında yer alan Evan Blass (@evleaks) tarafından net tarih olarak 16 Eylül Cuma günü işaret edilmişti.

Apple Etkinlik İçin Davetiyeleri Göndermeye Başladı!

Ancak, bu defa tahminler tutmadı. Apple, iPhone 7’nin tanıtımını gerçekleştireceği etkinlik için gönderdiği davetiyelerde yer alan görsel gizemli spot ışıkları ile 7 Eylül tarihini işaret ediyor.

Zira Eylül ayı, Apple cephesinde yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı tarih olarak standart hale gelmiş durumda. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtım tarihinden bir hafta sonra raflarda yerini alarak kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Analistler ise, iPhone 7 konusunda Apple’ın ilk günlerde stok sıkıntısı yaşayabileceğini ve bu nedenle kullanıcıların telefona kavuşmak için bir süre beklemek zorunda kalacaklarını belirtiyorlar.

iPhone 7 Tasarımı ve Özellikleri Nasıl Olacak?

iPhone 7 serisi, anten çizgileri gibi küçük değişikliklerin dışında Apple’ın iPhone 6’dan bu yana kullanmakta olduğu tasarım anlayışını devam ettiriyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...