Galaxy Note7’ler Uçaklarda Yasaklanabilir

Share

Samsung Galaxy Note7’lerin patlama sorunu, bazı alanlarda önlem alma gerekliliğini de beraberinde getiriyor.

Evde patlayan bir cihazın verebileceği hasar sınırlıyken uçakta gerçekleşebilecek bir patlamanın tüm yolcuların hayatını tehlikeye atabileceğini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Amerikan Federal Havacılık Kurulu (FAA), işte bu ihtimalle ilgili olarak adım atmaya hazırlanıyor.

Şu anda karar verme aşamasında olan FAA eğer bu kararı gerçeğe dönüştürürse Samsung Galaxy Note7 sahipleri telefonlarıyla birlikte uçağa binemeyecek. Daha doğrusu geri çağırılmış olan cihazların tamamı ne personel tarafından ne de yolcular tarafından uçağa alınamayacak. Hatta bagaja verilmesi bile mümkün olmayacak.

Bu nedenle de Galaxy Note7 sahipleri eğer Amerika’da uçakla seyahat planlıyorsa cihazlarını hızlıca yenisiyle değiştirmesi tavsiye ediliyor. FAA’nın nihai kararının ne yönde olacağı merakla bekleniyor.

Log

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...