Ben Affleck Yazdı, Yönetti Ve Oynadı: Live By Night

Share

Hollywood’un yönetmenliğiyle de konuşulan oyuncularından Ben Affleck, Batman rolünün hemen ardından bir Amerikan suç dramasıyla karşımızda.

Ünlü oyuncu, Live By Night adını taşıyan filmin yalnız başrolü değil aynı zamanda yönetmeni, senaristi ve Leonardo di Caprio ile birlikte ortak yapımcısı da.

1920’lerde geçen film, Affleck’in canlandırdığı Joe Coughlin karakterinin yükselerek kötü şöhretli bir gangstere dönüşmesini konu alıyor. Filmde Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana ve Chris Cooper Affleck’e eşlik ediyor.

Filmin vizyon tarihi 13 Ocak 2017.

Ceyms

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...