16 Eylül 2016 Ay Tutulması

Share

16 Eylül’de Balık burcunda Ay Tutulması meydana gelecek.

Bu dönemde daha da cesur davranışlar göstereceğiz. Geçmişin bizde bırakmış olduğu öfkeyi kendimizde yapacağımız değişim ile bırakabiliriz. Ay tutulması sırasında ilişkilerde bazen zorlanmalar yaşayabiliriz. Kendi çıkarlarımıza, kafamıza yatmayan konularla karşılaştığımızda ilişkilerimizde problemler ile karşılaşabiliriz. Duygusal bakımdan gel gitlerimiz olabilir. Böyle durumlarda ruhumuzu arındırmak için medistasyon yapabilir, beynimizi resetlemek adına doğa yürüyüşleriyle ya da spor ile ilgilenebiliriz.

Duygularımız ile mücadele etmeliyiz ve gerçekler hiç bir zaman kaçış yolumuz olmamalı. Ay tutulmasında evde olsun, iş yerinde olsun ani öfke patlamalarından kaçınmalıyız. Tutulma sırasında Venüs’ün karşısına Uranüs ve Mars geliyor olacak. Mars bir yandan şiddeti ve öfke patlamalarını getirirken, Venüs’ün ve Uranüs’ün ılımlılığı ile aşkta istediğimiz heyecanı yakalayabiliriz.

Ancak genel olarak ilişkiler gergin ve sıkıntılı olabilir. Bu durumların etkisi altında kalmamak için bizi eğlendirebilecek şeylere yoğunlaşmalıyız. Hayatımıza heyecan katabilecek arayışlar içerisine girebiliriz..

16 Eylül’deki Ay tutulmasında gezegenlerin de etkisiyle iç güdülerimiz genel olarak güçlü ve doğru olacaktır.

Her güzel bir güne hayallerinize bir yenisi katmanız dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...