Monica Bellucci: Seks Yaşlandıkça Güzelleşiyor

Share

İtalyan sinema yıldızı Monica Bellucci, “Şehvet ve arzu yaşlandıkça ortadan kaybolmuyor. Tam tersi ilerlemiş yaşta cinsellik çok daha güzel” dedi.

73. Venedik Film Festivali’ne Saraybosna doğumlu Sırp yönetmen Emir Kusturica’nın ‘On The Milky Road’ filmiyle katılan İtalyan sinema yıldızı Monica Bellucci, ünlü Fransız dergisi Paris Match’in kapağı için poz verdi.

30 Eylül’de 52 yaşına basacak Bellucci, şunları söyledi:

“Gençken cinsellik tamamen hormonlara bağlı oluyor. Ancak yaş ilerledikçe aşk ve cinsellik daha bir uyum sağlıyor, şehvet ve arzuyu ön plana çıkartıyor. İnanın ilerlemiş olgunluk yaşlarında seks daha güzel. Ancak ben aşk olmadan sekste hayli zorlanıyorum.”

Monica Bellucci, “On The Milky Road” filminde 1990-1994 yılları arasındaki Balkan iç savaşında bir askere aşık olan bir kadını canlandırıyor.

Hürriyet

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...