Sosyal Medya Türk Model Ecem Uzgör’ü Konuşuyor

Share

İngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ecem Üzgör, yarışmada derece alamadı ancak sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Ecem Üzgör’ün ülkemizi ‘ Türkiye Güzeli’ ünvanıyla temsil ettiğinin sanılması büyük bir tartışma başlattı.

Yaşanan tartışmalara Uzgör yazılı bir açıklama ile yanıt verdi:

“Öncelikle bana ulaşarak kendimi ifade edebilme olanağını sunduğunuz için teşekkür ederim. Ben 8 yıldır İngiltere’de yaşamaktayım. Birçok uluslararası platformda ülkemi gururla temsil ettim. Ülkemizde özellikle sosyal medya üzerinde hakkımda yazılan yorumlar ve paylaşımları şaşkınlıkla izlemekteyim. Ben Top Model of The World yarışmasında Türkiye’yi temsil ettim. Kraliçe seçildiğime dair bir beyanda asla bulunmadım.

Yarışmadan sonra sosyal medya sayfamdan Top model of the World Miss Turkey yani dünyanın en iyi modelleri yarışması Türkiye temsilcisi anlamında bir paylaşımda bulundum. Ülkemizde bu paylaşımım yanlış algılandı ve Miss Turkey kraliçesi seçildiğime dair paylaşımlar yer almaya başladı. Ben sadece ülkemi temsil ettim bunu tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum.

Şahsım adına yapılan olumsuz eleştirilere saygı duyuyorum herkesin kendi görüşüdür. Olumlu tepkiler için teşekkür ederim. Tom model yarışmaları sadece güzellik yarışması ( fiziki anlamda güzellik ) anlamına gelmez. Yarışmacılar yetenekleri, eğitimleri ve hayata bakış açılarına kadar birçok kategoride değerlendirilir. İnsanların, sosyal medya üzerinde yayılan her bilgiye gerçek gözüyle bakarak acımasız eleştiriler yapmadan önce daha duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. Tekrar kendimi ifade edebilme imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben ülkemi Uluslararası platformda gururla temsil etmeye devam edeceğim.

DHA

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...