Hollywood Yıldızlarından Trump Karşıtı Video

Share

Hollywood’un ünlü isimleri biraraya gelip bir video çekti ve Amerikan seçmenini, adaylardan birini kesinlikle seçmemeleri konusunda uyardı. Yıldızlar isim vermese de söylemleri Cumhuriyetçi Aday Trump’ı işaret ediyor. Hollywood yıldızları videonun sonunda seçmene bir büyük vaadde bulunuyor.

Scarlett Johansson, Julianne moore, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo ve daha pek çok ünlü isim. Hepsi bu kez bir filmde ya da dizide değil, Amerikan seçimleri temalı bir videoda biraraya geldiler.

İsim vermeseler de seçmeni Cumhuriyetçi aday Trump’ı tercih etmemeleri konusunda uyardılar.

Videonun adı: Bugünü kurtar. Başında ünlü isimler oy vermenin önemi konusunda seçmeni ikna etmeye çalışıyor:

Hollywood yıldızları, seçmenleri uyarabilmek için ünlerini kullandıklarını ironik bir dille vurguluyor, seçmeni üstü kapalı, adaylardan birini seçmemelri konusunda uyarıyorlar. İsim vermeseler de özellikle ırkçı söylemleriyle tepki çeken Cumhuriyetçi aday Trump’ı işaret ediyor.

Trump’ın sunduğu The Apprentice programında slogan haline gelen “You’re fired” yani kovuldun ifadesine kelime oyunuyla atıfta bulunuyor

Ve videonun sonunda ünlü isimler, çağrılarını seçmene bir vaadde bulunarak bitiriyor.

Eğer oy verir ve bu dünyayı korku ve cehaletten korumaya yardım ederlerse Mark Ruffalo bir sonraki filminde bir sahneyi çıplak oynayacak.

CNN

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...