LeBron, Kevin’dan İlham Almış

Share

Geçtiğimiz günlerde 21 yıllık NBA kariyerine nokta koyan Kevin Garnett hakkında konuşan bir başka yıldız basketbolcu LeBron James samimi ifadeler kullandı.

Instagram hesabından bir yazı ile duygularını dile getiren James, Garnett sayesinde stilinin oluştuğunu ve ondan ilham aldığını belirtti.

LeBron James: ”Basketbola seninle başladım. Ohio’da bulunan Solon Cage Classic’te ilk maçını izlediğimde Michigan takımında oynuyordun ve ben seni tribünden takip ediyordum. O zaman sanırım 10 yaşındaydım ve sen mükemmeldin. O zamanlar Uçan Çocuk diye çağrıldığımda senin sayende daha büyük adamlarla nasıl mücadele edebileceğimi öğrendim. Senden ilham aldım ve bundan sekiz yıl sonra draft olup senin gibi bir basketbolcu oldum. Teşekkürler. Aramızda rekabet ne olursa olsun tutku ve bağlılığı ifade ediyordu. O bana birçok şeyi gösterdi ancak biz All-Star maçları haricinde aynı ekipte bile oynamamıştık. Teşekkürler ve tebrikler Big Ticket!”

TrendBasket

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...