Astroloji: Ekim 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Ekim ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Genel Bakış:

Ekim ayına daha güçlü, kararlı olarak merhaba diyeceğiz. Merkür gerilemesi sona erdiğinden dolayı yapmanız gereken anlaşmalarınızı, sözleşmelerinizi yapabilirsiniz. 11 Ekim ile yapmak istedikleriniz için harekete geçme zamanı olacaktır. 16 Ekim’de gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkisiyle kendinize karşı daha dürüst davranarak bazı şeylerin farkındalığına varabilirsiniz. Dolunay’a sizler için yeniden uyanış olarak bakabilirsiniz. Bu uyanış bazılarınız için sarsıcı olasa da daha çok güçlenmenizi sağlayacaktır.

19 Ekim Mars-Plüton’nun Oğlak burcu ile etkisiyle birlikte, iş konularında kendinizi gösterebilir ve daha iyi konumlara gelebilirsiniz. Dağları yerinden oynatma ve kendinizi gösterme zamanı. Tabi dikkatli ve emin adımlarla ilerlemenizde yarar var. Bazı köprüler de yıkılabilir. Zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Sadece kendi gücünün farkındalığına var.

30 Ekim’de Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay’da sezgilerinize güvenin aldığınız kararlar doğru olacaktır. Unutmayın ki iç güdüleriniz hiçbir zaman bizleri yanıltmaz.

En büyük güç gülüşleriniz olsun. Huzur dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle.

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Koç burçları, bu ay bir çok yönden değişebilirsiniz. Sizleri derin bir uyanış bekliyor olacak. Kendiniz ile ilgili olağan dışı kararlar alabilirsiniz. Sadece bu ay kendinize doğru zamanı verin.

16 Ekim ‘de gerçekleşecek olan Dolunay değişim sinyallerini sizlere veriyor olacak. Bu ay almış olduğunuz kararlar ve değişim süreciniz heyecan verebilir. Yaşamadıklarınızı Ekim ayında yaşabilirsiniz. Sihirli bir uyanış kapıda. 18 Ekim Venüs’ün etkisiyle yeni ufuklarda bir aşk doğabilir.Maceraya hazır olun.19 Ekim ile Mars ve Plüton etkisiye kariyer sektörünüzde hareketlenmeler olabilir. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeye çalışın. Unutmayın ki bu ay güç yanınızda. Hayattan beklentilerinizi alabilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Boğa burçları , bu ay sizler için bir hayli telaşlı ama üretken geçecek. Bir yazı, satış ve iletişim konularıyla ilgili oldukça meşgul olabilirsiniz. Bu ay Merkür ve Jüpiter’in etkisiyle iş sektörünüzde sevineceğiniz güzel gelişmeler yaşanabilir. Olağanüstü olumlu gelişmelere hazırlıklı olun. Kendinizi bir rüyada bulabilirsiniz.

Eğer bir işletme sahibi iseniz bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. İşleriniz bu ay pürüzsüz gidecek. 18 Ekim ile birlikte mali bakımdan kazancınız aratabilir. Yatırım yapmak istiyorsanız güzel bir zaman olacaktır. İş ile ilgili biri ile anlaşabilir, kişisel ya da iş hayatınızda birine söz verebilirsiniz.

30 Ekim’deki Yeni Ay ile birlikte ani bir evlilik kararı alabilirsiniz. Bu ay rüyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

İkizler burçları, bu ay kendinizi bir rüyada bulabilirsiniz. Rüyalarınızın tadını çıkartın. Romantizm bakımından ay hareketli geçebilir. Fakat kendinizi çok fazla kaptırmayın. Sadece anı yaşayın.

16 Ekim’deki gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle birlikte; umutlarınızı ve hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir rüya geliyor. Bu rüya sevgi ve ilişkiler üzerinde ilerleyebilir. Renkli dünyanıza merhaba diyebilirsiniz. 25-29 Ekim gibi aşk size daha yakın olabilir. Yeniden heyecan duyacağınız bir ay neden olmasın? 30 Ekim’de ise gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte, hayalinizdeki işi bulabilir, iş yerinizde yükselebilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın ve bu ay harekete geçin.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Yengeç burçları, bu ay sizler için oldukça heycanlı geçecek. Mutlu olacağınız olaylar ile karşılaşacaksınız. 7 Ekim ile birlikte şehir dışından sevdiklerinize ev sahipliği yapabilirsiniz. Ya da aile içinde alınan güzel bir karar ile birlikte oldukça meşgul olacağınız bir ay geçirebilirsiniz. 11 Ekim ile birlikte eğer bir gayrimenkül almayı planlıyorsanız iyi bir zaman olacaktır. 11 Ekim ile birlikte anşlamalarınızı, sözleşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 16 Ekim’de gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyerinizde parlayabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacak ve şaşıracağınız bir fırsat karşınıza sunulabilir.

Hızlı, güzel gelişmelere bu Dolunay’da hazırlıklı olun. 30 Ekim’de gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte aradığınız aşk karşınıza çıkabilir. Sahip olmak isteğiniz aşkı yakalayabilirsiniz. Eğer bir eşiniz varsa da onunla romantik anlar yaşayabileceğiniz tatlı zamanlar kendinize ayırabilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Aslan burçları, bu ay sizler için iletişim ayı olacak. Güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle 7 Ekim’den sonra eğer bir sözleşme imzalamayı düşüyorsanız tam zamanı diyebiliriz. Kararlarınızı faaliyete geçirmekte geç kalmayın. Bu ay araba almak gibi bir planınız varsa 11 Ekim sizler için en ideal gün olabilir. Ailenizden birinden güzel haberler alabilirsiniz. Nişan kararları alabilirsiniz. Bu ay sözlerinizle çevrenizdekilere ışıltı saçacaksınız. O zaman etrafınızdakileri etkilemek için durmayın ve harekete geçin. Bu ayın ortasından itibaren eğer bir sınava gireceksiniz içiniz rahat olsun. Harika bir sonuç alabilirsiniz. Sadece kendinize güvenmeniz yeterli olacaktır. 18 Ekim gibi aradığınız aşkı bulabilir ve romantizmi doruklarda yaşayabilirsiniz. Bu ay kutlamalara hazırlıklı olun her şey istediğiniz gibi gerçekleşecek.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Başak burçları, bu ay sizler için kendi yeteneklerinizi gösterme zamanı olacaktır. Çevrenizdekileri istediğiniz gibi etkileyebilirsiniz. 7 Ekim itibari ile karlı bir işe adım atabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bu ay şansınız bol olacak. Tadını çıkarın. 16 Ekim gibi beklemediğiniz olumlu, güzel haberler alabilirsiniz. Bir borcunuz var ise bu ayın ortasında rahatlıkla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aile içinde bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuz var ise onun bazı isyankar hareketleriyle karşılaşabilirsiniz. Onun üstüne gitmemeye çalışın ve daha fazla ilgi gösterip, her zaman onu desteklediğinizi hissettirmeye çalışın. Bunu yaparsanız kendi doğru yolunu rahatlıkla bulmasını sağlayabilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Terazi burçları, bu ay sizler için bolluk içinde geçecek. İkna gücünüzün yüksek olduğu bir ay içerisindesiniz. 7-11 Ekim arası karar verdiğiniz anlaşmaları dilediğiniz gibi imzalayabilirsiniz. 16 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay ile mutlu olacağınız sürpriz bir olay ile karşılaşabilirsiniz. Bu bir yeni bir aşk olur ya da işiniz ile ilgili güzel bir gelişme. Her şey yolunda gidecek. Gönlünüz rahat olsun. Gücünüze güç katacağınız güzel bir sonbahar yaşayacaksınız. Cesaretiniz ile gerçekleştiremeyeceğiniz bir şey yok. 30 Ekim’deki meydana gelecek olan Yeni Ay gelir sektörünüzü harekete geçirecek. Daha fazla ve emek sarf edip gelirinizde artış sağlayabilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Akrep burçları, bu ay pek de kimsenin bilmediği büyük planlarınız var ise ya da bu planlarınız ile ilgili bir çalışmalar üzerine yoğunluk verebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını 7 Ekim -11 Ekim gibi alabilir ve büyük bir ilerleme gösterebilirsiniz. Ayın ortasında hedeflerinize ulaşmış bir şekilde bir oh çekebilirsiniz. Ekim ayında sergilemiş olduğunuz yeteneklerinizin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Gelirinizde artış olabilir.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Yay burçları, bu ay bir hayli yoğun geçecek. Sosyal yaşamınız hareketleniyor. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçireceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Gireceğiniz arkadaş ortamı olsun, iş ortamı olsun kendinizi dinlettireceksiniz. İletişim bağınız kuvvetli olup olayları lehinize çevirebilirsiniz. 16 Ekim‘de romantik anlar yaşayabilirsiniz. Her anınızın tadını çıkarmaya bakın. 18 Ekim’den sonra kendinize olan güveniniz daha da artacak. Sergilediğiniz tavırlarınız ile istediklerinizi elde edebilirsiniz. Az zamanda bu birazcık kendinizi şımartın ve gardırobunuza yenileyin. Kendiniz için yaptığınız jestler sizi mutlu edecektir.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Oğlak burçları, bu ay gücünüzün farkına varacaksınız. Ekim ayı sizler için dinamik bir ay olacak. Kararlarınızdan vazgeçmeden emin adımlarla yolunuza devam etmelisiniz. İrade ve kararlılığınız hedefinize ulaşmanızı sağlayacak, fakat yinede dikkatli davranın bu kuvvet size zarar da verebilir. 11 Ekim itibari ile Merkür ve Jüpiter hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak. Kariyerinizde yükselebilirsiniz. 16 Ekim’de gerçekleşecek olan Dolunay, aileniz ile ilgili beklenmedik gelişmeleri getirebilir. Olayları akışına bırakın ve sadece izleyin.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Kova burçları, bu ay sizler için pek de sakin geçmeyecek. İnsanların perde arkasında ne yaptığını görmeseniz de seslerini duyabilirsiniz. O yüzden gerçekleştirmek için yaptığınız şeyler duyulabilir. Sizler için iletişim ayı olacak. 7 Ekim ‘den itibaren Merkür’ün etkisiyle zihninizi çok iyi kullanabilirsiniz. İlgili olduğunuz konular üzerinde durmaya bakın. 16 Ekim’deki Dolunay ile eğer bir takım çalışmalarınız, projeleriniz var ise son rötuşları atabilirsiniz. 30 Ekim‘de meydana gelecek olan Yeni Ay ile yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Çalıştığınız bir projenin size mali bakımdan oldukça getirileri olabilir.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Balık burçları, bu ay sizlerin finansal bakımdan güçleneceğiniz bir ay olabilir. 7 Ekim ile birlikte 11 Ekim’e kadar Jüpiter’in etkisiyle şans sizden yana olacak. Bir yerlerden ikramiye miras gelebilir. Eşiniz mali durumunda artışlar olabilir. Yani parasal bakımdan rahat geçireceğiniz Ekim ayı sizi bekliyor olacak. 16 Ekim ‘de ki Dolunay ile gelirinizde biraz daha artışlar olabilir. 18 Ekim ile birlikte şaşırtıcı bir şekilde insanları etkileyebilir ve bu sayede isteklerinizi etkileyebilirsiniz.

Kalbinizi sevgi ile doldurduğunuz sıcacık bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle..

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...