BlackBerry DTEK60, Güçlü Özelliklerle Geliyor

Share

Amiral gemisi DTEK60 ile BlackBerry eski güzel günlerine dönmek istiyor. BlackBerry DTEK 60 akıllı telefon hakkında ortaya çıkan tüm detaylar haberimizde.

BlackBerry yeni amiral gemisi olarak beklenilen DTEK 60 ile sahalara geri dönme hazırlığında. Geçtiğimiz günlerde FCC ve Wi-Fi Alliance sertifikalarını almak üzere yaptığı başvurular ile kesinleşen akıllı telefonun teknik özellikleri de daha önce şirketin resmi websitesi üzerinden sızdırılmıştı.

BlackBerry DTEK60 ilk görseli geldi

Phone Arena’nın haberine göre, BlackBerry DTEK60 akıllı telefonun ilk görselini ortaya çıkaran yine Evan Blass ya da nam-ı diğer evleaks oldu. Görsele göre cihazın Blackberry Priv gibi kavisli kenarlara sahip olacağı düşünülüyor.

BlackBerry DTEK60 teknik özellikleri

BlackBerry DTEK60 modelinin teknik özellikleri daha önce belirttiğimiz gibi geçtiğimiz hafta şirketin resmi websitesi üzerinden ortaya çıkmıştı. Buna göre özellikler şu şekilde:

Ekran: 5.5 inç 1440×2560 çözünürlükte

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 820

RAM: 4 GB

Depolama: 32 GB dahili

Batarya: 3,000mAh

Kamera: 21 MP arka, 8 MP ön

Diğer: Parmak izi okuyucu, USB Type-C

BlackBerry DTEK60’a ait fiyat ve çıkış tarihi bilgisi ise henüz mevcut değil.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...