Snapchat Kullanmak Mutluluk Veriyor

Share

Eğer Snapchat kullanıcısı değilseniz hemen bir hesap açmanızı öneriyoruz. Çünkü yeni araştırmalar gösteriyor ki notlarla birlikte anlık fotoğraf, video ve grafikler göndermeyi sağlayan Snapchat, daha mutlu hissettiriyor.

Michigan Üniverstiesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, sosyal medya dünyasının yeni favorisi Snapchat, insanlardaki pozitif duyguları artırıyor. Facebook, Twitter, Instagram gibi diğer sosyal medya araçlarına göre daha fazla mutluluk verdiği görülen Snapchat, hızlı paylaşım sağladığı ve kalıcı olmadığı için de araştırmada öne çıkıyor.

Yine aynı araştırma gösteriyor ki Snapchat’ten yapılan paylaşımlar için, kullanıcılar endişe ya da kişisel iz bırakma sorumluluğu taşımadığı için paylaşımlarında daha mutlu oluyorlar.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...