iPhone 7’nin Resmi Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Share

Apple’ın geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığı yeni harikası iPhone 7’nin merakla beklenen Türkiye fiyatı açıklandı.

Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Apple’ın 7 Eylül 2016’da ABD’nin San Francisco eyaletinde büyük bir organizasyon ile tanıtımını yaptığı yeni modellerinden olan iPhone 7’lerin merakla beklenen Türkiye satış fiyatı belli oldu. Apple Ceo’su Tim Cook’un tanıtımını yaptığı iPhone 7’lerin fiyatı ile ilgili sorular tanıtım sonrası forumlarda sıkça sorulmaya başlanmıştı.

İPHONE 7 VE 7 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI BELLİ OLDU

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’lar Eylül ayı ortasında dünya genelinde satışa sunulmuştu. Ekim ayının ortasında Türkiye’de de satışı başlayacak olan iPhone 7’lerin Türkiye fiyatları da belli oldu.

Ayrıca Apple’ın Türkiye sitesinden de ”iPhone 7, 14 Ekim’de sizlerle” diye duyuru yapıldı.

iPHONE 7

iPhone 7 32GB – 3250TL
iPhone 7 128GB – 3650TL
iPhone 7 256GB – 4050TL

iPHONE 7 PLUS

iPhone 7 Plus 32GB – 3800TL
iPhone 7 Plus 128GB – 4200TL
iPhone 7 Plus 256GB – 4600TL

Karnaval

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...