Samsung Galaxy A8 2016 Tanıtıldı

Share

Son dönemde ard arda telefon duyurularını gerçekleştiren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, son olarak Galaxy A serisinin son modeli olan A8 2016’yı açıkladı.

Son zamanda sürekli yeni modellerini tanıtmaya devam eden teknoloji devi Samsung, bu sefer Galaxy A serisinin son modeli A8 ile piyasada pay arttırmanın planlarını yapıyor. Bu yeni ürün önceki modellere göre daha iyi bir performans sergiliyor olması kullanıcıları oldukça memnun edecek.

Donanıma bakacak olursak ilk olarak 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran ile gelen ürün, Exynos 7420 ile hayat bulurken 3GB RAM ile performans sorunlarının önüne geçiyor. Kasa olarak tamamen metal bir tercihe gidilirken 3300mAh pil ile iyi bir kullanım ömrü sunuyor. Kamera olarak ise 16MP arka ve 8MP öz çekim kamerası ile geliyor. 32GB depolama kapasitesi ile gelen ürün, Samsun Pay desteği sayesinde temassız ödemeye olanak sağlıyor. İşletim sistemi olarak kutu içinden Android 6.0 ile geliyor.

Fiyatına bakacak olursak perakende satış fiyatı olarak 580 dolar belirlenmiş durumda. İlk olarak Güney Kore sınırları içinde satışa başlayacak ürün için ilerleyen zamanda diğer ülkeler içinde satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CNN

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...