‘Dünyanın En Yalnız Köpeği’ Film Yıldızı Oldu

Share

İngiltere’nin en yalnız köpeği, şimdi bir Hollywood yıldızı. Onun hikayesi, sosyal medyada başladı ve dünyaca ünlü aktör Anthony Hopkins’in yanında sona erdi. Bakıcısının, onun ağzından yazdığı “Beni evlat edinin” ilanı, Freya’nın hayatını değiştirdi.

“Neden kimse beni istemiyor? Tam 5 yıl 2 aydır burada bekliyorum. Bu, toplamda 1889 gün ediyor. Benimle tanışmaya gelen insanlar oldu ama geri dönmediler. Biliyorum başta yaramaz olabilirim, fakat bu benim sevgi dolu, heyecanlı yapımdan kaynaklanıyor. Yanınıza yerleştiğimde söz, iyi bir kız olacağım. Benim hiç kendi ailem olmadı. Belki benim ailem olmak istersiniz? Burada oturup gelmenizi bekleyeceğim. Freya.”

Sosyal medyada, “Dünyanın en yalnız köpeği” olarak adlandırılan Freya, bu pano sayesinde Hollywood yapımcılarının dikkatini çekti ve Transformers filminin 5’inci bölümünde kendisine rol buldu.

Üstelik, Sir Anthony Hopkins’in canlandırdığı karakterin köpeği olarak. O artık bir film yıldızı ve birçok ünlünün gözdesi.

Nihayet kendisine bir de aile buldu. Freya düne kadar dünyanın en yalnız köpeğiydi, şimdi pek az sayıdaki “en şanslı olanlar”dan.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...