Periscope Artık Twitter Profilinizde!

Share

Twitter profil bilgisine eklenen yeni özellik sayesinde artık Periscope profil bağlantısı eklenebiliyor.

Canlı yayın uygulamaları arasında en popüler alternatiflerden biri olan Periscope ve popüler sosyal ağ Twitter tarafından yeni bir özellik kullanıma sunuldu. Twitter, Periscope uygulamasını satın aldıktan sonra iki platformu eşleştirmek için çeşitli çözümler sunuyordu. Bu çözümlere bir yenisi daha eklendi.

Twitter profillerine Periscope bağlantısı eklenebiliyor!

twitter-periscope-2

Artık Twitter profillerine, Periscope profil bağlantısı eklenebiliyor. Bu sayede kullanıcılar, birbirlerinin Periscope profiline çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Zaten uzun süredir Periscope uygulaması, giriş için Twitter hesabını kullanma seçeneği de sunuyordu. Bu adımla birlikte Twitter ve Periscope arasındaki bağ daha fazla güçlendi diyebiliriz.

twitter-periscope-1

Ancak hepsi bununla sınırlı değil. Kullanıcılar, Twitter profillerine Periscope bilgisi eklerse, canlı yayın esnasında Twitter profilinde bu bilgi paylaşılıyor. Bu şekilde kullanıcılar Periscope uygulamasına yönlendiriliyor. Ancak bu özellik opsiyonel olarak sunuluyor. Yani Periscope profilinizin görünmesi için “Profili Düzenle” sekmesinden “Periscope profilimi göster” seçeneğinin aktifleştirilmesi gerekiyor.

Benzer bir özellik Vine platformu için de destekleniyor. Kullanıcılar Vine profil bağlantılarını Twitter profillerine eklerlerse, izlenme sayıları (Vine döngüsü) bilgisi de Twitter profilinde yer alıyor.

CNN

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...