Bulut Lamba İplerinden Kurtuldu

Share

Richard Clarkson’ın tasarladığı bulut lamba artık iplerinden kurtuldu ve çok daha sihirli bir hale büründü. Bulut lamba projesinin önceki üyesi etkileşimli bulut lamba ile tanışmamızın ardından iki yıl geçti ve Richard Clarkson çok daha heyecan verici bir bulut lamba ile geri döndü.

Önceki versiyonda bulut, tıpkı bir avize gibi tavana asılı duruyordu, bu defa havada durabiliyor. Ayna bir yüzeyden birkaç santimetre yükseklikte havada salınan lamba, temelde bluetooth hoparlör işlevi görüyor. Lambaya dokunarak ona hafif bir ritm vermeniz mümkün.

Bulut lamba aslında Richard Clarkson Studio ve Crealev iş birliğiyle yaratılmış. Crealev ekibi, mühendislerden ve tasarımcılardan oluşuyor. Crealev’in, dinamik, yeniliklere açık ve herkesi şaşırtacak işlere imza atmak için fırsat kollayan heyecanlı bir ekip olduğunun altını çizmekte fayda var. Crealev, manyetik itme kuvvetine dayalı “havada duran” ürünler tasarlamak konusunda da uzman.

Havada duran bulut lamba akla ilk olarak Science of Sleep’teki bulut sahnelerini getirmiyor mu? Belki de yeni versiyonunda odamızın içinde serbest bir şekilde süzülecek yeni bir bulut lamba bizi bekliyordur, ne dersiniz?

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...