Radiohead Gitaristinden Solo Albüm Geliyor

Share

Thom Yorke, Phil Selway ve Jonny Greenwood’un ardından, Radiohead bir diğer üyesi, grubun gitaristi Ed O’Brien da, BBC 6 Music’e verdiği röportajda önümüzdeki yıl bir solo albüm yayınlayacağını duyurdu.

Bu yıl A Moon Shaped Pool albümü ve turnesiyle epey gündemde olan Radiohead üyeleri için heyecan ve merak uyandırmanın sonu gelmiyor.

BBC 6 Music’e konuşan O’Brien, bir arkadaşının davetiyle eşiyle birlikte gittiği Rio’da katıldığı karnavalda duyduğu müziklerin kendisi için önemli bir ilham kaynağı olduğunu vurguladı ve orada duyduğu poliritimler ve 4000 insanın hep bir ağızdan şarkı söylemesinin kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu söyledi.

Radiohead Gitaristinden Solo Albüm Geliyor

İlk albümü için yazdığı şarkılarda da bir tür sevincin ağır bastığını ama bununla birlikte karanlık duygular ve melankolinin de hissedilebildiğini söyleyen O’Brien, albümün ne zaman yayınlanacağına dair tek bilgi olarak önümüzdeki yılı işaret etti.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...