Carrie Bradshaw ve Siyah Elbiseleri!

Share

Sex and the City bitse bile, Bradshaw’ın giyeceği siyah elbiseler satışta.

Oyunculuktan sonra ayakkabılarla tasarım dünyasına adım atan Sarah Jessica Parker, markasını genişletiyor. Hatta şimdilerde hepimizin ihtiyacı olan, birbirinden şık ‘küçük siyah elbise’ler koleksiyonuyla karşımızda.

Bloomingdales’e hazırladığı koleksiyonda her yer ve etkinliğe giyebileceğiniz, SJP zevk testinden geçmiş elbiseler yer alıyor. Bu gelişmeyi kendi Instagram hesabından da duyuran oyuncunun koleksiyonu ekimde satışa çıkıyor.

Koleksiyonla ilgili daha fazla detay bilinmiyor, ama sizi nasıl bir koleksiyon beklediğini oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı, döner kapı temalı videodan anlayabilirsiniz. Çünkü Parker’ın o videoda giydiği spor sırtlı, siyah midi elbise de kendi koleksiyonundan. Tabii, haber fotoğrafımızdaki de, öyle!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...