Geleceğin Pikabına Merhaba Deyin!

Share

“Dünyanın İlk Havada Duran Pikabı”nı (The First Levitating Turntable) sihirli yapan en önemli özelliği, onun sürücü sistemi. Bu sistem tamamen dinleyici deneyiminin kalitesini yükseltmeyi hedefliyor ve sistemin yapısı piyasada görebileceğiniz diğer örneklerden tamamen farklı bir anlayışla çalışıyor.

Pikabı tasarlayan MAG-LEV Audio ekibi, kendi tasarladıkları inovatif ve patentli teknoloji sayesinde, manyetik güçle plağı havada tutmayı başarmakla kalmamış ayrıca sensör kontrollü bir yazılım sayesinde plağın kusursuz şekilde dönmesini de sağlamış.

Plağın havada duruyor olması, sürtünme kuvvetini en aza indiren ve bu projeyi eşsiz bir dinleyici deneyimi sunacak noktaya taşıyan en önemli özelliği. MAG – LEV Audio, yüksek aralıklı ses bileşenleri ve titiz bir teknoloji entegrasyonu ile adeta geleceğin pikabını yaratmış.

MAG – LEV Audio, inovasyon yapmayı da müziği de çok sevdiklerini ifade ediyor. İnsanlara yeni ve çok daha iyi bir plak dinleme deneyimi sunmanın yollarını sürekli araştıran ekip, ses teknolojisinin sınırlarını zorlamış. Teknolojik olarak ürettikleri bu ileri deneyimi aynı zamanda pikap tasarımı formuna sığdırabilmişler; kendi deyimleriyle sıfır yerçekimi hissini insanların oturma odalarına taşıyabilmişler.

MAG – LEV Audio, Kickstarter’da hedeflediği 300 bin dolarlık desteğin yaklaşık üçte birini toplamayı tamamlamış ve ürünün prototipine yeni özellikler ekleyerek onu geliştirmeye devam ediyor.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...