Google İle Ucuza Uçak Bileti Alın

Share

Google Trips ile seyahat severlerin dikkatini çeken Google, şimdi de uçak biletleri için yeni hizmetine başladı. Bu hizmet ile beraber uçak biletleriyle alakalı bilgilere ulaşabileceğiz.

Son zamanlarda Alphabet şirketine bağlı bulunan Google’ın Maps servisi birçok güncelleme aldı ve daha da güçlenmesi adına ek uygulamalarla desteklendi.

Bunlardan birisi de yakın bir tarihte yayımlanan ve gezginler için plan yapmayı kolaylaştıran; otellerin fiyatlarını, açılış-kapanış saatlerini, konumlarını ve iletişim bilgilerini gösteren Google Trips idi.

Yapay zekanın nimeti otomatik bilgilendirmeler

Özel hayatımızı kolaylaştırmayı hedefleyen Google, konum bilgilerimizi artık daha işlevsel kıldı.

Uygulamalar birbirleriyle daha çok veri alışverişinde bulunuyor ve gelişen yapay zekayla birlikte çeşitli öneriler sunabiliyorlar.

Yapay zeka kullanımını geliştirdiğini açıklayan Google, son olarak bizlere Google Flight servisinin yeni bir özelliğinden bahsetti: Uçak biletleri ve fiyatları.

Ülkemizde pek popüler olmasa da kullanılabilir durumda olan ve spesifik bir kitleye hitap eden Google Flight; adından da anlaşılacağı üzere uçuşların saatlerini ve rotalarını gösteriyor.

Son gelen güncellemeyle birlikte artık bilet fiyatlarını göstermenin de ötesinde fiyat karşılaştırmaları yapacak ve yapay zekanın da yardımıyla bizim için en iyi olanı, bize sunacak.

Shiftdelete

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...