Yılın Kadını: Madonna!

Share

Bu yıl 11.’si New York’ta düzenlenecek olan Billboard Yılın Kadını (Woman Of The Year) etkiliğinde; Madonna bu ödülün sahibi olacak.

The Hollywood Reported-Billboard Media Group başkanı ve kreatif direktörü Janice Min, Madonna’nın neden bu ödüle layık görüldüğünü şu sözlerle ifade etti:

“Madonna, sanatçıların müziğini ve kariyerini etkileyen nadir isimlerden biri. Onun yaratıcı vizyonu, durmak bilmeyen yenilenme isteği, hayırseverliğe olan kayıtsız bağlılığı ile milyonlara ilham kaynağı oluyor ve bunlar yaşanırken kariyerindeki her albüm olay olmaya devam ediyor. Kendisi önemli bir feminist ve kendisini de etkileyerek dünyadaki kadın görüşünü değiştirerek, seksizim ve eşit haklar için savaşmaya devam eden kendine has sanatçılardan biri.”

Tüm zamanların en çok sanat kadın sanatçısı olan Madonna, bu yıl son turnesi With the Rebel Heart ile, tüm zamanların en çok kar eden turnelere sahip sanatçı ünvanını da kazandı.

Sanatçı ayrıca Billboard 200’de 8 adet 1 numaralı albüme (21 adet top 10 albüm), Billboard Hot 100’de 12 adet 1 numaralı single’a, Billboard Dance Club Songs’ta 43 adet 1 numaraya (kendisi bu rekoru her yeni single ile genişletmeye devam ediyor) sahip. Kendisi Billboard Hot 100’de 38 adet top 10 single ile de başka bir rekorun sahibi.

Yedi Grammy ödüllü sanatçı; 9 Aralık 2016’da New York’ta gerçekleşecek 11. Yılın Kadını ödülünün sahibi olacak. Özel gece ise 12 Aralık’ta Lifetime adlı kanalda yayınlanacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...