Candy Crush Televizyon Yarışması Oluyor

Share

Cep telefonu ve tabletlerde bağımlılık yaratan Candy Crush, televizyon yarışması oluyor.

CBS, mobil cihazlarda oynanan Candy Crush isimli oyunu bir televizyon yarışmasına dönüştürmek için hazırlıklara başladıklarını duyurdu. Yarışmanın kaç program olarak tasarlandığı ya da ilk bölümünün ne zaman başlayacağı henüz açıklanmasa da uluslararası pazara dağıtımı Lionsgate tarafından yapılacak.

FEAR FACTOR YAPIMCISI KUNITZ DEVREDE

Programın yapımcılığını ise Fear Factor’un yaratıcısı Matt Kunitz üstlenecek. Yarışmayla ilgili yazılı bir açıklama yapan CBS Entertainment’ın başkanı Glenn Geller, “Bizler de, diğerleri gibi, Candy Crush’ın büyük hayranlarıyız. Oyunda bir sonraki seviyeye geçmenin acelesini biliyoruz” ifadelerini kullandı. Candy Crush’ı yaratan İngiliz teknoloji firması King Digital, 2015 yılında oyun devi Activision tarafından 5.9 milyar dolar’a satılmıştı.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...