‘Deadpool’u Tarantino Çeksin’

Share

İlk Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller’ın serinin ikinci filminde yer almayacağını açıklamasının ardından Deadpool hayranları arasında başlayan “2. filmi kim yönetmeli” soruları imza kampanyası ile sonuçlandı. Usta yönetmen Quentin Tarantino hayranları, Change.org‘da başlattıkları imza kampanyası ile sevilen serinin ikinci filmini Tarantino’nun çekmesi için imza toplamaya başladı.

Deadpool, Tarantino'nun Elinden Çıksa...

5 bin destekçiye ulaşmayı amaçlayan ve hızlı bir şekilde bugün itibariyle 4 bin imzayı geçen kampanya başarıya ulaşılması dahilinde kampanyanın muhattabı olarak seçilen filmin başrol oyuncusu Ryan Reynolds’a iletilecek.

İlk filmi ile gişede büyük başarıya ulaşan ve beğenilen filmin devam halkası Deadpool 2 için yapılan imza kampanyası başarıya ulaşacak gibi görünse de, Deadpool karakterine hayat veren oyuncu Ryan Reynolds, 2009’da ilk Deadpool filmini Tarantino’yla çekmek istediğini belirtmişti ve Tarantino ise çizgi roman evrenine dahil olmak istemediğini açıklamıştı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...