5X5: Nostaljik hafta sonu şarkıları

Share

Bütün hafta yoğun bir şekilde çalıştınız, buna nazaran sporunuzu ihmal etmediniz, dahası hızlı bir cuma gecesi geçirdiniz… Kabul etmek gerekir ki hayata bir ‘hafta sonu’ molası vermenin tam zamanı. Bu kadar koşturmacanın ve stresin ardından biraz sakinliğe ihtiyaç duyuyorsanız, eski şarkıların otaya çıkma zamanı gelmiş demektir.

Nostaljik şarkılarda hem ihtiyacınız olan sakinliği hem de ayağınızla istemsizce ritm tutma hissini bir arada bulabilirsiniz. Kabul etmek gerekir ki eski müzisyenler günümüze kıyasla ‘müzik yapma’ olayından daha iyi anlıyorlarmış. O nedenledir ki üzerinden yıllar geçse dahi bıkmadan usanmadan dinginliği ve huzuru o eskimeyen şarkıların kucağında arıyoruz.

Bu hafta sonunu Serinletici’nin Sakin Hafta Sonu Şarkıları ile geçirmek isterseniz, sizleri 5’te 5 köşemize bekleriz:

5- Barry Manilow/Can’t smile without you

4- The Beatles/Yesterday

3- Billy Ocean/Suddenly

2- Aphrodite’s Child/Rain And Tears

1- Jean Francois Michael/Adieu jolie Candy

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...