Bedava iPhone 7 İçin İsmini Değiştirdi

Share

Geçtiğimiz günlerde sizlere haberini yaptığımız çekilişe katılan ilk isim belli oldu. Ukraynalı adam iPhone 7’yi sadece 2 dolar maliyetle almayı başardı.

His name is Sim... iPhone Sim.

Geçtiğimiz hafta sizinle paylaştığımız haberde, Ukraynalı bir şirketin bedava iPhone 7 kampanyasından bahsetmiştik. Kampanyaya göre firma, ismini iPhone 7 yapan vatandaşlara bedava iPhone 7 verecekti.

Çok zaman geçmeden ilgili kampanyadan haber geldi.

İsmini iPhone 7 yaptı!

Ukraynalı şirketin bu kampanya duyurusundan sonra çok zaman geçmeden ilk kazanan belli oldu.

20 yaşındaki Olexander Turin, ismini Ukraynaca iPhone 7 (iPhone Sim) yaparak bedava iPhone 7 kazandı. Cuma günü telefonunu teslim alan iPhone 7, pasaportu ve yeni iPhone 7’si ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmemiş.

iPhone 7’nin kardeşi Tetyana Panina durumla ilgili; “İnanması ve kabul edilmesi güç bir durum. Dünyadaki her insan kendini ifade etmek için farklı bir yol arıyor. Neden bu şekilde olmasın ki?” açıklamasını yapmış.

Çocuklarının kendisine iPhone 7 demesini istemeyen iPhone 7, çocukları olacağı zaman ismini tekrar Olexander Turin yapacağını söyledi.

Ukrayna’da iPhone 7 çok pahalı

Ukrayna’da 850 dolarlık fiyat etiketine sahip olan iPhone 7, birçok ülkeden daha pahalı. Yeni ismiyle iPhone 7, telefon kazanmak için sadece 2 dolarlık yasal işlem ücreti ödediğini belirtti.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...