Astroloji: Kasım 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Kasım ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Kasım ayını hedeflerimize kaygılarımızı geride bırakarak gireceğiz. Kendimizden emin ve kararlı adımlar ile yolumuza devam edeceğiz.Mars 9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar Kova Burucu’nda kalıyor.Bu süreçte hedeflerimize yoğunlaşacağız , kendimize şöyle bir de boy aynasından bakıp ne ve nerede olduğumuzu göreceğiz. Bence hayatınıza yön verme açısından bu ayı değerlendirmelisiniz. Mars Kova Burucu’ndayken siyaset , bilim , teknoloji , hizmet sektörü odak noktalarımız olacak.

11 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Venüs Oğlak Burcu’nda olacak. İşin içine Venüs girdiyse bu ay aşk zamanı diyoruz. Cesaretli ve cesur olun biraz ve karşınızdakini davranışlarınız ile etkileyin.

14 Kasım’da Boğa Burcu’nda Dolunay meydana gelecek . Bu Dolunay kendimizi , hayata karşı olan tavrımızı yenilememiz yani kendimizi tamamlamamız için büyük bir fırsat olacak.Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız ilk önce inanmanız gerekiyor.Yapabileceklerinize inanın ve sihirli bir değnek dokunmuşçasına uzak gördüğünüz hayallerinizi gerçekleştirin.

29 Kasım’da Yay Burcu’nda Yeni Ay gerçekleşecek . Bu Yeni Ay sizlerin ufkunuzu genişletmek için yardımcı olacaktır.Yeni Ay ile yeniliklere açık olacağız ,kendimize olan güvenimiz daha da yüksek ,istediklerimizi özgürce söyleme eğilimi içerisinde kendimizi bulabiliriz. Ani düşünmeden bazı kararlar alabiliriz . Özellikle siz özgür ruhlar amman biraz dikkat diyelim.;) Biraz daha temkinli olmaya bakın.

Hayatın içindeki neşenin ve sonbaharın en mutlu rengi turuncudur. Turuncu rengi gibi mutlu ve hayat dolu bir sonbahar geçirmeniz dileğiyle…

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Siz Koç Burçları bu ay Mars’ın Kova Burcu’nda olduğu süreçte 9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar enerji dolu bir ay geçiriceksiniz. Grup projeleri ve teknoloji konuları üzerinde çalışmalarınız olabilir.Bu ay aynı zamanda arkadaşlar ile olan diyologlarınıza biraz daha dikkat etmeye bakın.Tepkinizi hemen göstermeyin. Yani ilişkilerde fevri davranışlardan uzak durmanız gerekiyor.

11 Kasım’dan itibarinden 2 Aralık’a kadar iş yerinde patronuzun gözüne girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.Bu ay mali bakımdan bütçenizde artışlar olabilir. 29 Kasım’da Yay Burcu’nda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da sizi bunaltan şeylerden uzaklaşın ve hemen yönünüzü değiştirin.Yeni başlangıçlara , yeniliklere açık olun ve emin adımlar ile ilerleyin .

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Siz Boğların bu ay kariyer hedeflerini başlatma zamanı olacak. 9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar Mars Kova Burcun’da demiştik.Bu da oluyor ki girişimci ruhlarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Başarı ve güç sizler ile olacak.Yeni bir iş kurmak istiyorsanız ise en ideal zamanlar diyebiliriz.

14 Kasım’da Boğa Burucu’nda bir Dolunay meydana gelecek bu Dolunay’da hisleriniz ve sezgileriniz biraz daha kuvvetli olacak.Hem kişisel olarak hem de ilişkilerde biraz yol kat edebilirsiniz. Bu dönemde bazı şeyleri kapatabilir sonladnrabilirsiniz. Ama sakın üzülmeyin evrenin içi dolu ve burada aklınızın almayacağı kadar bir sürü anlamlı güzel başlangıçlar var. Yeni bir yatırım yapmak istiyorsanız eğer 29 Kasım’dan sonra harekete geçin .29 Kasım’da meydana gelecek Yeni Ay ‘a kadar düşünün ve planınızı ve programınızı yapmaya bakın.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Siz İkizler bu ay kariyer geçiş sürecinizi başlatabilirsiniz.Kariyer geçişiniz ağır geçebilir ama sağlam zeminler üzerine kurulacak. 9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar Mars Kova Burcun’da demiştik. Eğitiminize bu süreç içerisinde yoğunlşacaksınız. Bir okul olur , bir kurs vs. Başlarsanız eğer önümüzdeki yıl içerisinde çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

11 Kasım 7 Aralık arası mali bakımdan kazancınız artabilir.Mali bakımdan bir yerlerden destek alabilirsiniz.

29 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ile ilişkinize son noktayı koyabilirsiniz. Bir yandan da işiniz ile ilgili yeni bir ortaklık sürecine adım atabilirsiniz. Yeniliklere açık olun ve ruhunuzu özgür bırakın.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Siz Yengeçler bu ay ,iç sıkıntılarınızdan kurtulmuş bir şekilde merhaba diyeceksiniz.Yalnız finansal bakımdan eşiniz veya siz biraz zorlanabilirsiniz .Bu süreçte bir birinize destek olmaya bakın. Birlikte hareket ettiğiniz takdirde tüm sorunların üstesinden gelebilirisiniz.

Kasım ayı içerisinde sosyal çevrenizden birisiyle flört durumlarınız olabilir.14 Kasım ‘da meydana gelecek Dolunay ile de ilişkiniz ciddiyetleşebilir. Aranızdaki bağlar daha da güçlenebilir.İlişkisi olan Yengeçler ise bu Dolunay ‘da eşiniz ile birlikte hoş vakit geçireceğiniz ortamlar yaratabilirsiniz.Aşk tazelemek sizlerede iyi gelecektir.

29 Kasım’da ki Yeni Ay’dan sonra hayatınız ile ilgili değişiklikler yapabilir adımlar atabilirsiniz. Bu zamanlar değişiklik için ideal olacaktır.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Aslanlar siz bu ay ,ilişkilere odaklanacaksınız. Hem kişisel hem de iş bakımından motive olmaya çalışacaksınız. Kasım ayında ikili ilişkilerinizde heycan arayabilirsiniz. Sevgilisi olanlar bu ay ilişkilerini heycan katmak için bir şeyler yapabilirsiniz. Hayatına birilerini almak isteyipte heycan arayanlarda bu ay harekete geçebilirler. Özgür ruhunuzu serbest bırakın ve harekete geçin.

11 Kasım – 7 Aralık arası iş sektörünüzde huzuru yaklayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız ile iyi bir elip olabilirsiniz.Eğer iş sahibi iseniz bu süreç içinde personel alımları yapabilirsiniz.

14 Kasım’da Boğa Burcu’da gerçekleşecek Dolunay ile kariyerinizde hızlı bir şekilde yükselebilirsiniz.İş yerinizde göstermiş olduğunuz performansınız görülecek ve size ödül karşılığı gelecek. Hedeflerinize Kasım ayında ki Dolunay ile ulaşabilirsiniz.

29 Kasım ‘da Yay Burcu’nda Yeni Ay meydana geliyor. 29 Kasım’dan itibaren romantik duygularınız canlanıyor olacak. Kim bilir aşk sizlere sürpriz yapabilir.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Başaklar sizler bu ay , Kasım ayına telaşlı başlıyorsunuz. İşiniz ile ilgili yoğun bir döneme girebilirsiniz.Fakat bu yoğun dönemde yapacağınız çalışmaların karşılığını fazlasıyla alacaksınız.İş yerinizde bazı gergin ortamlar oluşabilir. Siz her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışın.

Özel hayatınızda bu güzel gelişmeler olacak.Eğer hayatınızda kimse yoksa bu ay her an kapınızı çalabilir. Özellikle 11 Kasım – 7 Aralık tarihleri arasında Venüs Oğlak Burcu’nda olacak. Bu tarih aralıklarını iyi gözlemleyin .Romantizm sizlerle olacak.Kalbinizi feth edecek biri her an karşınıza çıkabilir.İlişkileri olanların ise aşkları güçlenecek. Aşklar tazelencek.

Aile hayatınızı ilgilendirecek konular üzerine Kasım ayında yoğunlaşabilirsiniz.Aileniz ile birlikte 29 Kasım’da ki Yeni Ay ile birlikte yeni başlangıçlara adımlar atılabilir.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Teraziler sizleri bu ay , evren sesinizi duyuyor.Aile,iş ,ilişkiler derken bazı bazı zor zamanlar atlattınız.Ama artık son evren düzeltmeye geliyor. Kasım Ay’ı ile birlikte her şey yolun girecek.

9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar Mars Kova Burcun’da demiştik.İşin içinde Mars olduğuna göre bu dönemde daha fazla arzu dolu olacaksınız , zevkinize göre hareket edeceksiniz.Bu dönem içerisinde hayatınıza biri girebilir. Kalbiniz bu süreçte fazla atmaya eğlimli olacak. Bu fırsatı kaçırmayın.Aşk sizinle olsun.Kasım ayı sıcacık ,uyum içerisinde geçecek.Tatlı bir sonbahar sizlerle olacak. Bu ay evinizde dekorasyonda değişiklikler yapabilirsiniz.

Bu ay içerisinde bir sözleşme imzalamak ya da bir gayrimenkul sahibi olmak istiyorsanız. 14 Kasım’daki Dolunay ile bu süreçleri başlatıp. 29 Kasım ‘da meydana gelecek Yeni Ay ile birlikte hazırladığınız sözleşmeleri imzalayabilir , bir menkül sahibi olmak için el sıkışabilirsiniz.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Akrepler sizleri bu ay , evinize yenilik yapma zamanı olabilir. Evinize bir takım dekorasyon değişiklikleri yapabilir , evinizi yenilemeyi düşünebilirsiniz.Kafanızdaki tasarladıklarınızı faaliyete geçireceksiniz.

14 Kasım’da Boğa Burcu’nda meydana gelecek Dolunay ile birlikte iş yerinizde müşterinizle,iş ortağınız ile bağlılığınızı kuvvetlendireceksiniz. İş ortamında huzuru sağlayabileceksiniz.

Eğer bir iletişim sektöründe ya da satış sektöründeyseniz ekstra para kazanabilirsiniz. Ayrıca wep sitesi çalışmlarına ağırlık verip ve oranlarını artırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.Bu ay yeteneklerinizi geliştimek için ideal zamanlar olacaktır.29 Kasım’da ki oluşacak Yeni Ay ‘dan sonra tekrardan çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Yay burçlarını bu ay ,fikir ve görüşlerinizi ortaya koymak için daha fazla cesaretli olacaksınız .9 Kasım-19 Aralık arası konuşmalarınıza dikkat etmeye çalışın. Düşünmeden konuşmamaya çalışın ve karşınızdakinide dinleyin. İlişkilerde gerginlikleri önlemek için bu gerekli.

11 Kasım’dan sonra gelir sektöründe artış meydana gelecek. Bu süreç içerisinde patronunuzdan zam isteyebilirsiniz.

Kafanızda bazı sorular olabilir kafanızı karışıkta olabilir .Fakat 29 Kasım’da Yay Burcu’nda meydana gelecek Yeni Ay ile birlikte hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kafanızdaki bulanıklığı temizlemenin tek yolu yeni adımlar atmak olacaktır.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Oğlaklar sizler bu ay , çok daha fazla çalışıp , çaba sarf edip yorulucaksınız. Bu yorgunluk özel hayatınızdaki koşturmadan da olabilir , iş ile ilgi bir takım problemlerden dolayıda olabilir. Bu süreç içerisinde fazla paralar harcayabilirsiniz. Fakat bu harcadığınız paralar uğraştığını konu ile ilgili olduğu için sonunda fazlasıyla karşılığını alabileceksiniz. Sadece amacınızdan vazgeçmeyin ne olursa olsun dim dik durun ve yolunuzda devam edin.

11 Kasım – 7 Aralık arası Venüs Oğlak Burcu’nda olacak. Eğer işin içinde Venüs var ise o zaman aşkta vardır diyebiliriz.Venüs’ün etkisiyle kendinizi çok daha güzel hissedeceksiniz.14 Kasım’a doğru hayatınıza biri girebilir ve aşık olabilirsiniz. Kendizine güvenin ve cesur olun.

Ayrıca bu ay bebek haberi alabilirsiniz.Süprizlere bu ay hazır olun .

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Kovalar sizler bu ay ,her yeri kasıp kavuracak sınız. Biliyorsunuz ki Mars 9 Kasım’dan 19 Aralık’a kadar burcunuzda olacak. Bu da oluyor ki daha güçlü, coşku içerisinde olacakınız. Tutruğunuzu koparma zamanı. Hemen bu ay harekete geçmeniz gerekiyor.İrade gücünüz ile istediklerinizi gerçekleştirebi-lirsiniz. Romantizimi bu ay Marsın etkisiyle doruklarda hissedeceksiniz.

14 Kasım’da Boğa Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek . Dolunay’da aile içerisinden bir haber alabilirsiniz. Bu haber duygusal bakımdan sizi etkileyebilir. Ama alacağınız haber her neyse mutlu şaşıracağınız bir şey olacak.

29 Kasım’da ise Yay Burcu’nda Yeni Ay meydana gelecek . Bu süreçte hayatınız ile ilgili aldığınız kararları harekete geçirebilirsiniz.Yepyeni başlangıçlar yapma zamanı.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Balık burçlarına bu ay ,evren mesaj vermek istiyor! Enerji tasarrufu yapmanız gerekiyor.Siniriniz bozulduğu zaman hemen moralinizi diplere vurmayın.Bu davranış kendinize sert davranmaktan başka bir şey değil. Ruhunuzu sakinleştirmeye çalışın , olaylara yüzeysel bakın.Canlı durmaya çalışın ve zevk aldığınız şeyleri yapmaya çalışın.

Kasım ayı içerisinde bir proje planınız varsa 19 Aralık’a kadar stratejilerinizi belirleyebilirsiniz.11 Kasım – 7 Aralık arası sizleri aşk bekliyor , gösterin kendinizi .

29 Kasım’da meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte kariyer basamaklarını koşarak çıkabilirsiniz.Yeni Ay zirveye ulaşmanıza yardım edecektir.Endişe etmeyin , başarıyı yakalayabilirsiniz.

Hayallerinizi özgür bırakın ve sadece inanın.

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz mutlu bir evren yaratmanız dileğiyle.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...