Vizyonda Bu Hafta…

Share

Bu hafta yepyeni 6 film vizyona giriyor!

Troller

Dublajlı seslendirme kadrosunda Begüm Günceler başrolde Poppy karakterine sesiyle hayat verirken ona Çalı rolünde Harun Can eşlik ediyor. Dublajlı filmde sesleri ile İlay Bal, Ali Hekimoğlu, Şemsay Çankara, İlham Erdoğan ve Özgür Özdural, Sinan Divrik, Savaş Pat gibi isimler kadroda yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Kahramanlar Okulu, Şrek: Sonsuza Dek Mutlu ve Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası gibi animasyon filmlere imza atan, animasyon türündeki filmin yönetmeni Mike Mitchell üstleniyor. Köfte Yağmuru 2 filminin senaristi Erica Rivinoja’nın kaleme aldığı Troller’in yapımcısı ise Gina Shay.

Doctor Strange

Doctor Strange rolünde Sherlock’un yıldızı Benedict Cumberbatch, çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Ancient One rolünde Tilda Swinton, filmin kötü adamı rolünde Hannibal Lecter olarak tanıdığımız karizmatik Mads Mikkelsen ve Baron Mordo rolünde 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor’u izleyeceğimiz fantastik yapım Doctor Strange’in kadrosunda Pawn Sacrifice filminden Michael Stuhlbarg, Transparent dizisinin yıldızı Amy Landecker, sevilen oyuncu Rachel McAdams ve Scott Adkins de yer alıyor. Yapımın senaryosunu ise Prometheus ve Passengers filminin senaristi Jon Spaihts, yönetmenliğini ise Scott Derrickson üstleniyor.

Dağ 2

Alper Çağlar’ın yönetmenliğini ve senaristliği üstlendiği filmin kadrosunda Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar yine başı çekerken kendilerine Ahu Türkpençe, Murat Serezli ve Atılgan Gümüş’ün yanı sıra Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın da eşlik ediyor.

Albüm

imzalı Albüm’de senaryosu da Mertoğlu’nun imzasını taşıyor. Yapımın başrollerini ise Murat Kılıç ve Şebnem Bozoklu üstleniyor.Kadrosunda ayrıca Müfit Kayacan, Rıza Akın ve Mihriban Er gibi isimleri barındırıyor. Görüntü yönetmenliğini Marius Panduru’nun yaptığı “Albüm”ün kurgusu Ayhan Ergürsel imzası taşıyor.

O Kadın / Elle

Kadrosunda Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling, Virginie Efira, Christian Berkel ve Jonas Bloquet gibi isimleri barındıran Fransız yapımı psikolojik gerilim O Kadın’nın yönetmen koltuğunda kült yapımlar arasındaki yerini alan Temel İçgüdü’nün yönetmeni Paul Verhoeven oturuyor. Philippe Djian’ın romanından beyazperdeye uyarlanan filmin senaryosunda ise 13 Günah’ın senaristi David Birke imzası var.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...