‘Talihsiz Serüvenler’ Dizi Oluyor

Share

How I Met Your Mother dizinde gönüllere taht kuran Barney Stinson rolü ile tanınan Neil Patrick Harris’in son projesinden beklenen fragman geldi.

Neil Patrick Harris, Ürkütücü Yüzünü Gösterdi!

Uluslararası üne sahip kitap serisi Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events’ten aynı isimle uyarlanan dizinin başrolünde izleyeceğimiz Harris, şeytani Count Olaf karakterine hayat veriyor.

Yapım; Violet, Klaus ve Sunny isimli üç Baudelaire’li yetimin ve onların koruyucusu olan Count Olaf’ın hikayesini anlatacak. Dizi boyunca anne babalarının gizemli ölümünü aydınlatmaya çalışacak olan üç çocuk, her adımda miraslarını kaptırmamak için Count Olaf’tan daha zeki davranmaya uğraşacak.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events neil patrick harrison ile ilgili görsel sonucu

8 bölüm ekranlarda kalması planlanan Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (Talihsiz Serüvenler Dizisi), 13 Ocak 2017’de başlayacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...