Samsung, Gazeteden Tam Sayfa Özür Diledi

Share

Resmi olarak iki kez geri çekilen Galaxy Note 7 ile ilgili Samsung, dünyanın önemli gazetelerine tam sayfa ilan vermeye başladı. Şirket, tüketicilerden özür diliyor.

16-11/08/note-7-ozur.jpg

Bu yıl Samsung için Galaxy Note 7 olayı oldukça talihsiz oldu.

Birçok otorite tarafından yılın akıllı telefonu olarak gösterilmesine karşın batarya problemi nedeniyle patlayan Galaxy Note 7, iki kez resmi olarak geri çekildi.

Şirket de, tüketicilerin gönlünü almak ve özür dilemek amacıyla birçok farklı aksiyon alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Çin’de düzenlenen bayii etkinliğinden sonra; firma şimdi de New York Times, Wall Street Journal ve Washington Post gibi önemli gazetelere ilan veriyor.

Samsung’dan özür mesajı!

Tam sayfa ilanında Note 7 olayı ile ilgili detaylı araştırmanın devam ettiğini belirten Samsung, cihazın yazılımından donanımına kadar her ayrıntısını incelediğini söylüyor.

Galaxy Note 7 bir yana, şirket ABD’de satılan ve geri çağırılma kararı çıkan çamaşır makineleri için de özür diliyor.

Odağını Galaxy Note 7 olayını çözmek ve yakın gelecekte çıkacak ürünlere çeviren Samsung, bakalım bu çabasıyla tüketicilerin gönlünü kazanmayı başarabilecek mi.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...