Bazı Borçlar Vardır, Ödeyemezsin!

Share

Son yıllarda Atatürk portresine eşlik eden mesajların yer aldığı kısa videolarıyla 10 Kasım’ı anan Koç Holding, bu yıl farklı bir anma videosu hazırladı.

“Bazı borçlar vardır, ödeyemezsin. #SanaBorçluyuz” başlığıyla sosyal medyada paylaşılan videoda, siren sesleriyle birlikte iş yerinde, okulda, tarlada, asker nöbetinde, evinde ve daha pek çok farklı mekanda 7’den 77’ye Atatürk için saygı duruşuna geçen vatandaşlar görülüyor.

Koç Holding’in şimdiye kadar hazırladığı tüm 10 Kasım videolarıyla birlikte bu yılki anma videosu da 1938.koc.com.tr adresinde izlenebiliyor. Bu sayfanın da “Sana Borçluyuz” ve “Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 78. yıl dönümünde özlemle ve saygıyla anıyoruz.” mesajlarıyla güncellenmiş olduğu görülüyor.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...