14 Kasım 2016 Süper Dolunay

Share

Bu Süper Dolunay bizleri nasıl etkileyecek?

14 Kasım‘da Boğa Burcu‘nda Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’ın farkı %15 daha büyük ve %30 parlak olması. En son 1948 yılında böyle bir Dolunay gerçekleşmişti. Bir dahaki  Süper Dolunay’ı 2034 yılında göreceğiz.

Süper Dolunay’ın etkisini 10 gün boyunca hissedeceğiz ve üzerimizde yüksek enerji oluşturacak. Bu Dolunay kendimizi, hayata karşı olan tavrımızı değiştireceğiz. Yani kendimizi tamamlamamız için büyük bir fırsat olacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar doğabilir. Tabii hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorsanız ilk  önce inanmanız gerekiyor.

Yapabileceklerinize inanın ve sihirli bir değenek dokunmuşçasına uzak gördüğünüz hayallerinizi gerçekleştirin. Planlarımızı hayata geçirmek mi istiyorsanız? Harekete geçin ve planlarınız için adımlar atın. Sezgilerimiz daha kuvvetli olacak. Hayatımızda gelişen bazı olayların kararlarını sezgilerimiz doğrultusunda alabiliriz. Finansal bakımdan harcamalarımıza daha çok dikkat edeceğiz. Biraz daha ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekecek.

Tüm burçlar için harika bir Dolunay olacak diyebiliriz. Mutlu ve huzurlu olacağız. Dolunay’ın etkilerini muazzam hissedeceğiz.

Hayatın mucizeler ile dolu olduğunu unutmayın. Mucizelerin bir gün kapınızı çalması dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...