BİM, iPhone 7 Satışına Başlıyor

Share

BİM, bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Birçok ünlü markayı ucuz fiyatlara satması ile gündeme gelen firma, bu sefer iPhone 7 ile tüketicilerin karşısına çıkacak.

Birçok ürünü uygun fiyatlar ile bizlerle buluşturmaya devam eden Birleşik Mağazalar A.Ş yani BİM, özellikle geçtiğimiz son iki yıla baktığımız zaman; teknoloji yönünde de bu indirimli fiyatları tüketici ile buluşturdu.

Telefon modellerinden, konsol platformlarına kadar piyasadan daha uygun bir fiyat anlayışı ile karşımıza çıkan BİM, bu sefer Apple firmasının yeni telefon modeli olan iPhone 7 ile tekrar sahnelere dönüyor.

Tavsiye edilen fiyattan daha ucuz!

14 Ekim‘de Türkiye’de piyasaya sürülen iPhone 7, kısa bir süre sonra BİM’deki yerini de almaya hazırlanıyor. Sadece 32 GB hafızalı iPhone 7 cihazlarını satacak olan firma, tarih olarak ise 18 Kasım tarihini gösterdi.

Apple firmasının resmi sitesine baktığımız zaman, cihazın 3.249.00 lira olduğunu görürken; BİM’de ise aynı ürünün 250 lira daha uygun bir fiyatla yani 2.999.00 lira etiket fiyatıyla satışa çıkacağını görmekteyiz.

1 yıl Apple garantisi ile birlikte, 1 yıl firma garantisini sunan firma; stokların sınırlı olduğunun da altını çizdi. Eğer, aklınızda iPhone 7 cihazını satın almak varsa; sizleri 18 Kasım Cuma günü sabahın erken saatlerinde BİM kuyruğuna davet ediyoruz.

16-11/11/iphone7.jpg

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...