BMW 8 Serisi Geliyor

Share

BMW 8 Serisi’nin yeni nesil tasarımları yavaş yavaş ortaya kendini göstermeye başlıyor.

bmw8serisi9

BMW’nin 1988 ile 1999 yılları arasında ürettiği ikonik modeli 8 Serisi‘ni aradan geçen 17 senenin ardından tekrar hayata geçiyor. Söylentilerin netlik kazanmasının ardından Alman devinin yeni nesil 8 Serisi’ni üç farklı versiyonla sunması da neredeyse kesinleşti. İlk adımda ortaya çıkan coupe tasarıma ek olarak, convertible ve grand tourer olarak da kullanıcılara sunulması beklenen yeni jenerasyonun, Mercedes’in S Class Coupe ve Cabriolet karşısında elinin güçlü olması için böyle bir hamlenin geleceği söyleniyor.

bmw8serisi8

Günümüzde 7 Serisi ve 2017 5 Serisi‘nde de kullanılan CLAR mimarisi üzerine inşa edilecek olan 8 Serisi’nin, 6.6 litrelik twinTurbo V12 motorunun gücüne yakışır bir şekilde sportif hatlarla karşımıza çıkacak. Volvo’nun S90 hamlesile birlikte segmentte artan rekabete cevap vermesi gereken 8 Serisi için Fransız otomobil sitesi L’Automobile, yapılan tasarımlardan öne çıkanları bir araya getirdi. Geçtiğimiz süreçte ortaya çıkan tasarımlardan daha farklı hatlarla çıkan render çalışmaları önümüzdeki süreçte karşımıza çıkacak olan 8 Serisi’nin kafamızda şekillenmesine yardımcı oluyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...