Morgda Uyandı, Yeniden Doğuşunu Partiyle Kutladı!

Share

Mucizevi bir şekilde kendisine gelen ve ölmediği anlaşılan genç adam, kaldığı yerden devam etmek için partiye geri döndü.

‘Bir Rus gibi sarhoş olmadığın sürece, sarhoş olmuş sayılmazsın’ derler. Bunun sebebi olarak internette dönen fotoğraflar, videolar ve haberler gösterilebilir.

Yerel bir gazete olan Khasanskiye Vesti’nin haberine göre, ‘Ölü raporu tutulan kişinin öncesinde arkadaşları ile aşırı derecede alkol tükettiği kaydedildi ve kendinden geçtiği fark edildiğinde bizzat arkadaşları tarafından ambulans çağırıldı.’

Konuya dair açıklama yapan polis yetkilisi, “O gece morg tüm kapasitesini doldurmuştu, ölüler sadece raflarda değil soğutucu olan odanın yerlerine de konulmuştu. Bahsi geçen şahıs da yerdeki bu vücutlardan biri idi. Bir şekilde ayılıp kendine geldiğinde, kendini karanlık ve soğuk bir ortamda bulan kişi neler olduğunu anlayamadı ve ayağa kalkıp panikle kapıya koştu ama morgun kapısı elbette kilitli idi” diye anlatıyor.

Panikle bağıran ve yardım isteyen adamı morg görevlileri fark etti ve polise haber verdi. Polis ise ifadesini aldıktan sonra genci serbest bıraktı.

Morgdan çıkan genç adamın daha sonra yaptığı şey akıl almaz kabul ediliyor çünkü ambulansla alındığı partinin verildiği yere geri döndü ve yeniden doğuşunu kutlamak için yeniden içmeye başladı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...