Otelde Wi-Fi Mı İstersiniz Yoksa Seks Mi?

Share

İş veya turistik amaçlı çok sık seyahat eden kişiler arasında yapılan bir araştırma, insanların otel odalarındaki en büyük ihtiyaçlarını ortaya koydu.

Dünya çapındaki otellerde kablosuz internet bağlantısı sağlayan iPass şirketinin, sık seyahat eden insanlar arasında yaptığı araştırma ilginç bir sonuç ortaya koydu.

Araştırmaya katılanlara, “otel odasındaki en büyük ihtiyacınız nedir?” sorusunu yönelten şirket, 1700 katılımcısından aldığı cevapları bir rapor haline getirdi.

WiFi mi yoksa seks mi önemli?

Araştırmaya göre, katılımcıların %40 akşamları odasında WiFi olmasının en büyük ihtiyaç olduğunu dile getirirken, %37’si seks ihtiyacı duyduğunu açıkladı.

Katılımcıların %14’ü ise akşamları otel odasında çikolata bulunmasının en büyük ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Ayrıca katılımcıların %72’si, bir seyahat sırasında otel seçerken, oteldeki WiFi’nin kalitesini dikkate aldıklarının da altını çizdi.

Shiftdelete

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...