Penelope Cruz ve Javier Bardem Başrolde!

Share

Hollywood’un ve İspanya sinemasının vazgeçilmez oyuncu çifti Penelope Cruz ve Javier Bardem, sinemadaki birlikteliklerine bir yenisini daha ekliyor. İlk kez tamamen İspanya’da geçen bir filmde başrol oynayacak olan ikili, Asghar Farhadi imzalı bir filmle karşımıza çıkacak.

Bir Ayrılık filmi ile 2012 yılında Yabancı Dilde En İyi Film Oscar ödülünü kazanan Farhadi’nin yeni filminin adı henüz açıklanmadı. Yeni film haberi ise Cruz’un Barselona gazetesi La Vanguardia’ya verdiği röportaj ile ortaya çıktı. Cruz, Farhadi’nin senaryoyu tamamlama aşamasında olduğunu söyledi.

42 yaşındaki güzel oyuncu, “Film İspanya’da geçecek ancak biz de henüz lokasyonu bilmiyoruz. Derinlikli bir dram yapımı olacak, ki bu oyuncular için bir armağandır. Ayrıca Farhadi ile çalışmak da büyük bir şans” diye konuştu.

2010 yılında Bahamalar’da evlenen Cruz ve Bardem çifti, daha önce de defalarca beyazperdede birlikte boy göstermişti. Woody Allen imzalı Barselona Barselona filminde oyuncuların performansı çok beğenilirken, ünlü çift, ilk olarak 1992 yapımı, Cruz’un ilk filmlerinden biri olan Jamon, Jamon’un setinde tanışmıştı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...