Unutulmaz Öğretmenler

Share

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü… Serinletici ekibi olarak tüm öğretmenlerimizin bu kutsal gününü kutluyoruz. Günün anısına, film ve dizilerden hafızalarımızda yer etmiş 5 unutulmaz öğretmeni bir kez daha hatırlıyoruz:

John Keating

Robin Williams, Ölü Ozanlar Derneği’nde John Keating rolüyle başarılı ve bir o kadar da farklı olan edebiyat öğretmeniyle öğrencilerine özgürlüğü, hayatı, dünyaya farklı açılardan bakmayı anlatıyordu.

Mahmut Hoca

Listenin ilk sırasında elbette Hababam Sınıfı’nın düşmanı gibi görünen ama çocukları için hiçbir fekadarlıktan kaçırmayan, fedakar Mahmut Hoca var.

Afet Öğretmen

Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman’ın canlandırdığı Afet Güçverir “Hoca camide” cümlesi ile hala akıllarda…

Badi Ekrem

Hababam Sınıfı’nda Şener Şen’in canlandırdığı Badi Ekrem, gelmiş geçmiş en unutulmaz beden eğitimi öğretmeni…

Terence Fletcher

Whiplash filminde okulun en sert öğretmenlerinden biri olan caz duayeni Terence Fletcher’ı Jonathan Kimble Simmons canlandırmıştı…

Kaynak: Elele

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...