65 Yıllık Evli Çift Aynı Gün Öldü

Share

ABD’de 65 yıllık evli bir çift aynı hastanede birkaç saat arayla vefat etti. The Independent’ın haberine göre Ferdinando (89) ve Mary Acerra (86) üç gün önce aileleri ve dostlarıyla evilik yıldönümlerini kutlamışlardı. Çift, İkinci Dünya savaşı sırasında İtalya’da tanışmış, daha sonra New York’a yerleşmişlerdi. Ferdinando Acerra mesane kanserine Mary Acerra da bağırsak kanserine yakalanmıştı.

Buna ek olarak Mary Acerra birinci evre Alzheimer hastası da olduğu için birkaç ay önce ayrı odalara yatırılmışlardı. Oğulları Gaetano’nun aktardığına göre Mary Acerra’nın sözleri “Hadi gidelim Freddy” oldu.

Kasım ayının başında da Teksas’ta benzer bir olay yaşanmış, 74 yıllık evli çift Leonard ve Hazel Cherry birkaç saat arayla ölmüştü.

gazeteduvar.com.tr

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...