Mercan Mavisi (Blue Coral) Galaxy S7 Edge Türkiye’de

Share

Samsung, Galaxy S7 edge için çıkarttığı yeni mercan mavisi renk seçeneğini, Türkiye pazarında da satışa sunacağını duyurdu. Yeni seçenek bakalım ne zaman satışa sunuluyor?

16-11/25/1480058289_s7_edge_coral_blue_view_1.jpg

Samsung’un Galaxy Note 7 modelinde kullanıcılara sunduğu fakat Türkiye’ye getirmediği renk seçeneği mercan mavisi, globalde tanıtıldıktan sonra kısa bir süre içerisinde Türkiye için de duyuruldu.

Serinin 5. renk seçeneği olan mercan mavisi, 28 Kasım tarihinden itibaren Türkiye’de satın alınabilir durumda olacak.

Öndeki ve arkadaki cam bölmenin mavi olduğu telefonda, kasanın metal kısımları ise altın sarısına yakın bir renge sahip. Bu da telefona ayrı bir kontrast katıyor.

Samsung’un 3399 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla satışta olan Galaxy S7 edge, piyasada daha uygun fiyatlara da satın alınabilir durumda.

16-11/25/1480058291_s7_edge_coral_blue_back.jpg

2K çözünürlüğünde, çift taraflı kavisli AMOLED ekran ile gelen Galaxy S7 edge, 12 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera sunuyor.

f/1.7 diyafram değerine sahip ön ve arka kameraya sahip olan telefon, kamera konusunda en iddialı modellerin başında geliyor.

4 GB RAM, 32 GB dahili depolama, microSD kart desteği, 8 çekirdekli Exynos 8890 işlemci, IP68 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılık ve 3600 mAh’lik batarya ile dikkat çekiyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...